Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

V&V Mobiel in Kampenhout, expert in rolstoelvervoer op maat, voor privé ritten en groepsvervoer

Bent u op zoek naar rolstoelvervoer in de buurt? Wees voor al uw aangepast vervoer welkom bij V&V Mobiel uit Kampenhout. Wij zijn gespecialiseerd in privé rolstoeltransport op maat evenals rolwagenvervoer voor groepen. Als vervoersbedrijf voor mindervaliden, kunnen wij op een veilige manier een minder mobiel persoon vervoeren. Ook groepsritten met rolstoel zijn voor ons geen enkel probleem. Hiervoor bieden wij een unieke service met onze groepsrit voor minder mobiele personen. Voor elke vorm van rolstoelvervoer, bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, gaat u rolstoel vervoer huren? Bel dan eerst met V&V Mobiel.

Rolstoelvervoer Kampenhout, Vlaams-Brabant

Rolstoelvervoer vanuit Kampenhout en omgeving

Bij V&V Mobiel zijn we van mening dat elk mens het recht heeft deel te kunnen nemen aan het sociale leven. Voor minder mobiele mensen kan dit soms best een uitdaging zijn. Vanuit de liefde voor dit gespecialiseerde vakgebied, zijn wij gestart met ons bedrijf. In ons aangepaste voertuig met lift, kunnen we zowel manueel, als elektrisch aangestuurde rolstoelen vervoeren. Dit alles op een veilige en vooral comfortabele manier. Of u nu op een ziekenhuisbezoek gaat, of gewoon een dagje of weekendje er tussenuit. Wij zorgen met veel plezier dat u zelfstandig en mobiel blijft.

Groepsvervoer met rolstoelen in Vlaams-Brabant

Gaat u met een groep op pad waarvan meerdere mensen gebruikmaken van een rolstoel? Stuurt u ons dan 3 dagen van tevoren een e-mailbericht tijdens werkdagen, of maak gebruik van ons boekingsformulier. Onze werkdagen op kantoor zijn van maandag tot en met vrijdag, maar onze taxi rijdt uiteraard altijd wanneer u dat wenst. Onze prijzen variëren naargelang de dag van de week, het tijdstip en de tussenliggende wachttijden. Voor groepen hanteren wij speciale tarieven die u vrijblijvend bij ons op kunt vragen en berekend worden aan de hand van de groepsgrootte. 

Ook bereikbaar voor dringende ritten

Heeft u ons rolstoelvervoer niet van tevoren geboekt, maar bent u wel dringend op zoek naar aangepast vervoer? Belt u ons dan gerust op ons mobiele nummer, dan bekijken we samen hoe we u kunnen helpen. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Rolwagenvervoer voor groepen
  • Rolstoelvervoer in de buurt
  • Privé rolstoelstransport op maat
  • Rolstoelvervoer
  • Aangepast vervoer
  • Rolstoel vervoer huren
  • Vervoersbedrijf mindervaliden
  • Minder mobiel persoon vervoeren
  • Groepsrit voor minder mobiele personen
  • Groepsritten met rolstoel

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Rolwagenvervoer voor groepen Kampenhout, Vlaams-Brabant

Rolstoelvervoer - V&V Mobiel, Kampenhout

V&V Mobiel

Leuvensesteenweg 34
Kampenhout

V&V Mobiel in Google

Website: www.vvmobiel.be

Zoekwoorden: Rolwagenvervoer voor groepen, Rolstoelvervoer in de buurt, Prive rolstoelstransport op maat, Rolstoelvervoer, Aangepast vervoer, Rolstoel vervoer huren, Vervoersbedrijf mindervaliden, Minder mobiel persoon vervoeren, Groepsrit voor minder mobiele personen, Groepsritten met rolstoel
Rubrieken: Transport, Vervoersbedrijven, Vervoer - Algemeen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.