Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Goens Siegfried in Veurne, uw professionele kinesitherapeut in regio West-Vlaanderen

Zoekt u een kundige kinesist in Veurne of omgeving dan kunt u goed terecht bij Siegfried Goens aan de Spiekerstraat 18. Hij is een professional op het gebied van de kinetische behandelmethoden. Siegfried is thuis in manuele therapie, ademhalingskine, revalidatie, psychomotoriek. Vaak gaat het om gecombineerde klachten, zelden om een enkel probleem. Dus gaat het erom juist de samenhang van de klachten te doorgronden en breed aan te pakken. Via beweging probeert men met kinesitherapie de gewrichten en spieren te beïnvloeden zodat u deze opnieuw soepeler kan aanwenden en u weer voldoende zelfvertrouwen krijgt. Verder kan worden gefocust op een betere ademhaling, houding of evenwicht. Het doel van de behandelingen is om uw klachten volledig weg te nemen of om ze zoveel mogelijk te verminderen.

Manuele therapie is voor alle leeftijden

Manuele therapie is geschikt voor alle leeftijden, zeker ook voor de ouderen onder ons. Het begint met een fysiotherapeutisch of kinesitherapeutisch onderzoek. Daarbij komen de klachten ten aanzien van het bewegingsapparaat uitvoerig aan de orde. Er wordt eventueel gewerkt met de bevindingen van de behandelend arts. Psychomotoriek is een bijzonder aandachtsgebied, waarbij op methodische wijze gebruik gemaakt wordt van lichaamsbeleving en het handelen in bewegingssituaties. De psychomotorisch therapeut richt zich op de problematiek zoals die naar voren komt in bewegingsgedrag, lichaamstaal, lichamelijke spanningen, lichaamshouding, lichaamssensaties. Psychomotorische therapie wordt zowel aan individuele cliënten, als aan echtparen, gezinnen met kinderen of andere groepen gegeven.

Revalidatie is vaak een langdurig proces

De revalidatie begint met een uitgebreid onderzoek door de revalidatiearts naar de stoornis en de gevolgen voor het functioneren van de patiënt. Daarnaast wordt er gekeken naar de motivatie en de specifieke situatie van de patiënt om haalbare doelen te stellen. Aan de hand van die doelen wordt vastgesteld dat revalidatie toegevoegde waarde kan hebben voor de patiënt. Gedurende de behandelperiode zal de revalidatiearts zonodig samenwerken met de therapeut.

Contacteer Siegfried Goens voor een afspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Kine praktijken Veurne, West-Vlaanderen

Goens Siegfried

Spiekerstraat 18
Veurne

Goens Siegfried in Google

Website: www.siegfriedgoens.be

Zoekwoorden: Revalidatie, Psychomotoriek, Manuele therapie, Kinesisten, Afspraak maken voor dry needling, Behandeling van blessures
Rubrieken: Therapeuten, Kinesitherapeuten, Kinesioloog

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.