Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Jacques Ina, Budingen

Logopediste Ina Jacques in Budingen helpt kinderen en volwassenen

We moeten dagelijks op een duidelijke manier met elkaar communiceren. Daarvoor is een goede uitspraak en leesvaardigheid van groot belang. Wie daar moeite mee heeft kan geholpen worden in de praktijk van Ina Jacques aan de Linterseweg 10A in Budingen. Zij behandelt niet alleen kinderen, maar ook volwassenen voor stoornissen van spraak-, tot lees- en spellingproblemen. In de logopediepraktijk in Budingen kan u terecht voor onderzoek naar en behandeling van dergelijke stoornissen.

Problemen door stoornis of letsel

Praten en schrijven betekent het voortdurend vinden van de juiste woorden. Soms kunnen mensen met afasie wel de woorden van anderen goed begrijpen, maar hebben ze zelf moeite met het formuleren van tekst. Anderen spreken zelf goed, maar hebben moeite met het begrijpen van hun gesprekspartner. Wanneer wegens een stoornis of letsel een of meer onderdelen van het taalgebruik niet meer goed functioneren, is er hulp nodig. Die krijgt u van logopedist Ina Jacques. Kinderen hebben er anders last van op school en volwassenen in hun functioneren, bijvoorbeeld op het werk of tijdens de vakantie.

Aandacht voor lezen en schrijven

Iemand met afasie beschikt over zijn intellectuele vermogens, maar heeft problemen met zijn of haar taalgebruik. Daarvoor krijgt u of uw kind taaltherapie van Ina Jacques in Budingen. Er wordt aandacht besteed aan lezen en schrijven. De behandelingen zijn afgestemd op kinderen, jongeren, volwassenen. De volledige lijst van aandachtsgebieden: afasie, articulatieproblemen, communicatieproblemen, dysartrie, dyscalculie, dyslexie, foutief mondgedrag, leesproblemen, spellingproblemen, spraak- en taalontwikkeling, typtien.

Samenwerking met andere instanties

In de praktijk van Ina Jaques staat het kind/de jongere centraal en wordt er in een aanpak op maat voorzien. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met andere instanties zoals leerkrachten, zorgleerkrachten, artsen. Heeft uw kind te kampen met een taal- of stotterprobleem, ook dan is er een professionele ondersteuning op maat. Houdt u er ook rekening mee dat dyscalculie gevolgen heeft voor het toepassen van reken- en wiskundevaardigheden.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over de behandelopties? Neem dan contact op met Logopediepraktijk Ina Jacques.

Rekenproblemen, Slikstoornissen, Problemen met spraak, Typ10 cursus volgen, Stemstoornissen, Spraakstoornissen, Leerproblemen, Taalproblemen, Leesproblemen, Spellingsproblemen in Budingen, Vlaams-Brabant

Jacques Ina

Linterseweg 10 A
Budingen

Jacques Ina in Google

Zoekwoorden: Rekenproblemen, Slikstoornissen, Problemen met spraak, Typ10 cursus volgen, Stemstoornissen, Spraakstoornissen, Leerproblemen, Taalproblemen, Leesproblemen, Spellingsproblemen
Rubrieken: Logopedisten, Therapeuten, Logopedist, Logopediste

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.