Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Kies voor de ervaren thuisverpleegkundige van Vivacare in Torhout West-Vlaanderen      

Welkom bij Vivacare in Torhout. Wij staan voor medische & esthetische verzorging die het verschil maakt! Bent u op zoek naar een referentie verpleegkundige in stoma- en wondzorg, een zelfstandige thuisverpleegkundige, een thuisverpleegster, verpleegkundige of verpleegster? Dan bent u bij ons team juist. Maar ook voor een medisch pedicure, gelish, gelnagels, wratjes verwijderen en epilatie bent u bij ons in goede handen. Want we zijn ervaren thuisverpleegkundige, maar begrijpen ook heel goed dat goede verzorging niet stopt bij noodzakelijke thuiszorg en thuisverpleging. We bieden u daarom graag iets extra's: medische én esthetische verzorging volledig op maat van uw wensen en behoeften. 

Ervaren thuisverpleegkundige in Torhout en omgeving

Heeft u medische verzorging aan huis nodig na een operatie of een ongeval? Dan staat Vivacare uit Torhout 7 dagen per week voor u klaar. Zaakvoerster Vicky Van Belle heeft zich gespecialiseerd in thuiszorg op maat en met ons team bieden we een uitgebreid zorgpakket aan. Van onder andere gespecialiseerde voetverzorging en cryotherapie tot aan palliatieve zorgen en wondzorg. We hebben ruime ervaring in de branche en hechten veel belang aan een persoonlijke aanpak die de wensen van de patiënt centraal zet. Graag maken we uitgebreid de tijd om al uw vragen gedetailleerd te beantwoorden tijdens een kennismakingsafspraak. Ons team staat laar voor de regio’s Zedelgem, Oostkamp & Torhout.

De schoonheidssalon van Vivacare - een cadeautip!

Om van een ontspannende schoonheidsbehandeling te genieten, bent u bij Vivacare aan het juiste adres. Ons team heeft diverse technieken in de vingers en biedt u tal van arrangementen aan. Denk hierbij aan gelnagels, manicure, pedicure, gelaatsverzorging, epilatie en waxen. U kunt eenvoudig telefonisch of via mail een afspraak maken. En wilt u misschien een vriend of familielid verrassen met een origineel geschenk? Dan kunt u een Vivacare-cadeaubon bestellen. Stuur ons een mailtje met het gewenste bedrag en de nodige gegevens en wij regelen de rest. Vivacare bezorgt uw naasten een deugddoende en rustgevende dag!

Onze zorgdiensten op een rij voor u in West-Vlaanderen

Welkom bij Vivacare in Torhout. We staan klaar voor iedereen die thuisverpleging nodig heeft en/of een behandeling in onze schoonheidssalon wil boeken. Maak vandaag nog uw afspraak. We helpen u graag verder. Vivacare staat voor:

  • Referentie verpleegkundige in Stoma- en wondzorg
  • Zelfstandige thuisverpleegkundige
  • Thuisverpleegster
  • Verpleegkundige
  • Verpleegster
  • Medisch pedicure
  • Gelish
  • Gelnagels
  • Wratjes verwijderen
  • Ervaren thuisverpleegkundige

Neem gerust contact op voor meer informatie, het maken van een kennismakingsafspraak of een vrijblijvende prijsopgave. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Ervaren thuisverpleegkundige Torhout, West-Vlaanderen

Ervaren thuisverpleegkundige - Vivacare, Torhout

Vivacare

Aartrijkestraat 264
Torhout

Vivacare in Google

Website: www.thuisverplegingvivacare.be

Zoekwoorden: Referentie verpleegkundige in Stoma- en wondzorg, Zelfstandige thuisverpleegkundige, Thuisverpleegster, Verpleegkundige, Verpleegster, Medisch pedicure, Gelish, Gelnagels, Wratjes verwijderen, Ervaren thuisverpleegkundige
Rubrieken: Pedicure, Thuiszorg, Verpleging aan huis, Verpleegkundige - particulier, Thuisverpleging

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.