Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Thuisverpleging Kris Pauwels, Balen

Een hart voor verpleging aan huis

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig thuisverpleger? Dan bent u bij Kris Pauwels uit Balen aan het juiste adres! Of u nou dagelijks of  wekelijkse verzorging nodig heeft? Dan staat Kris Pauwels tot uw dienst. U kunt gewoon lekker op uw oude en vertrouwde plek blijven dat is wel zo fijn voor de patiënt. Op de gewenste tijdstippen zorgt deze Erkend en gediplomeerd verpleegkundige Kris Pauwels er steeds weer voor dat u de nodige verzorging krijgt die u nodig heeft en verdiend.

Hulpverlening op maat

U krijgt persoonlijke thuisverpleging maar indien nogig/gewenst ook medische behandelingen zoals wondverzorging en inspuitingen. Ook voor dagelijkse toiletzorgen en palliatieve ondersteuning kunt u bij Kris Pauwels terecht. Voor de familie wordt tevens de nodige ondersteuning voorzien indien gewenst.

24/7

Zaakvoerder Kris Pauwels behandelt al jaren patiënten in de omgeving van Balen en Mol als thuisverpleegkundige. Maar daar blijft het niet bij want een persoonlijk gesprek en de nodige psychologische ondersteuning horen er ook bij. Hij houdt uw medische toestand goed in de gaten, en grijpt in als dat nodig is. Zeven dagen op zeven kunt u rekenen op een sublieme thuisverpleger uit Balen.

Diensten

Kris Pauwels biedt u verschillende diensten aan zoals:

Kris beperkt zich tot thuisverpleging in zijn regio. Zo kan de kwaliteit van de verzorging gegarandeerd blijven. Er is voldoende tijd voor elke patiënt, zeker ook bij mindervalidenzorg.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Thuiszorg, Verpleegkundige Particulier, Thuisverpleging, Verpleging aan huis, Medicatie klaarzetten, Port a cath, Compressietherapie, Hygiënische zorgen, Blaassondage en blaasspoeling, Mindervalidezorg, Wondzorgen en inspuitingen en Palliatieve zorgen in Balen, Antwerpen.

Zoekwoorden: Thuisverpleging, Verpleging aan huis, Medicatie klaarzetten, Port a cath, Compressietherapie, Hygiënische zorgen, Blaassondage en blaasspoeling, Mindervalidezorg, Wondzorgen en inspuitingen, Palliatieve zorgen
Rubrieken: Thuiszorg, Verpleegkundige Particulier

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.