Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Dakwerken C.P. in Beveren-Waas, voor al uw dakwerken

Bent u op zoek naar een expert in dakwerken? Dan bent u bijDakwerken C.P. in Beveren-Waas aan het juiste adres! De dakdekker is gespecialiseerd in het plaatsen van platte daken en het plaatsen van hellende daken. Met de werkzaamheden van de professionals bent u verzekerd van een totale dakafwerking. Niet alleen plaatsen ze nieuwe daken, ze zijn u ook van dienst bij platte daken herstellen en hellende daken herstellen. Het isoleren van daken zorgt voor meer warmte in uw woning; gevelisolatie draagt hier ook aan bij en zorgt er verder voor dat u bespaart op uw energierekening. Voor platte daken is resitrix dakbedekking een mogelijkheid, platte daken resitrix zorgt voor een strakke en mooie afwerking van uw dak.

Uiteenlopende diensten bij Dakwerken C.P. 

Geen onaangename verrassingen bij Dakwerken C.P. want ze zorgen voor een persoonlijke service waarbij u kennis maakt met duidelijke afspraken en een stipte timing. Naast professionele dak- en gevelwerken staat Dakwerken C.P. eveneens voor een duidelijke en open communicatie. Met de concurrentiële prijzen en het overzicht van de werken zal u snel overtuigd zijn van de aanpak. Reken op de expertise en de materiaalkennis van zaakvoerder Philippe Claes. Het professionele bedrijf biedt onder andere de volgende diensten aan:

  • Gevelbekleding
  • Dakisolatie
  • Dakbekleding

Dakbekleding in Beveren-Maas

Bij Dakwerken C.P. kunt u een afspraak maken voor zowel uw platte als voor uw hellende daken op nieuwbouw- en renovatieprojecten. Uw platte daken worden in een totaalconcept gedicht met het timmeren van de dakconstructies. Ze houden meteen rekening met de dakkoepels en lichtstraten die geplaatst moeten worden. Voor de dichting wordt gelegd voorziet dakwerker Philippe Claes u ook van de correcte dakisolatie voor een energiezuinig resultaat. De dakbekleding kan in de vorm van EPDM of roofing. Dezelfde service ervaart u bij het plaatsen van uw hellende daken. Na de afbraak van het verouderde dak gaat Dakwerken C.P. meteen over tot het leggen van een prachtig nieuw dak. Bij een nieuwbouw beschikt u meteen over een uitmuntend dak. Tijdens de werken aan uw daken maakt u kennis met een totale afwerking.

Isolatie en gevelbekleding bij Dakwerken C.P.

Een dak voorzien van dakisolatieis niet meer weg te denken; veel warmte van uw woning gaat via uw dak verloren. De correcte isolatie geeft u het hele jaar door een thermisch voordeel. Tijdens de winter hoeft u minder te verwarmen omdat de warmte beter binnen blijft. Ondertussen blijft de koelte ook beter in uw woning tijdens warme zomerse dagen. Naast het ontsnappen van warmte langs de daken verliest u ook veel warmte langs niet geïsoleerde buitengevels.Door zowel uw dak als uw gevel uit te rusten met een laag isolatie blijft de warmte beter in uw woning. Gevels bekledenis mogelijk voor alle soorten woningen, hiervoor wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen die passen bij de stijl van uw woning bijvoorbeeld meer modern of klassiek. Dakwerken C.P. in Beveren-Waas is gespecialiseerd in het uitvoeren van dakwerken voor nieuwbouw en renovatie.


Neem gerust contactop als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier. 

70927621_s(1).jpg - Dakwerken C.P., Beveren-Waas

Dakwerken C.P., Beveren-Waas

Dakwerken C.P.

Bijlstraat 46
Beveren-Waas

Zoekwoorden: Platte daken resitrix, Resitrix dakbedekking, Platte daken herstellen, Hellende daken herstellen, Isoleren van daken, Gevelisolatie, Plaatsen van hellende daken, Plaatsen van platte daken, Totale dakafwerking
Rubrieken: Dakwerken, Gevelbekleding, Dak Isolatie, Dakdekker

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.