CE Projects, Zonhoven

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig bedrijf voor al uw sandwichpanelen en/of wandpanelen? Dan bent u bij CE Projects uit Zonhoven aan het juiste adres! Zaakvoerder Eddy Claes heeft maar liefst meer dan 25 jaar ervaring in het plaatsen van dak- en wandpanelen. Steeds weer staan wij in de gehele regio Limburg voor u klaar als uw ideale partner om uw woning of bedrijfsgebouw uit te rusten met sandwichpanelen. De materialen kunnen zowel bij nieuwbouw als renovaties worden toegepast.

Diensten

Sandwichpanelen: Eenvoudig bouwen en een aantrekkelijke buitengevel creŽren, kan zonder problemen door het gebruik van sandwichpanelen. Informeer gerust eens bij CE Projects om de mogelijkheden voor uw sandwichpanelen door te spreken. Wij verzorgen deze werken zowel voor particulieren als bedrijven.

Wandpanelen: De gevel van uw woning of gebouw is het visitekaartje en het eerste aanzicht. De panelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en worden in Limburg professioneel geplaatst door C.E Projects uit Zonhoven.

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Dakwerken, Isoleren van woningen, Poolhouses, Plaatsen van sandwichpanelen, Verkoop van sandwichpanelen, Plaatsen van wandpanelen, Verkoop van wandpanelen, Platte daken, Hellende daken, Traditionele dakwerken en Tuinhuisje Carports in Zonhoven, Limburg.

C.E. Projects

Houthalenseweg 120
ZonhovenWebsite:


Zoekwoorden: Isoleren van woningen, Poolhouses, Plaatsen van sandwichpanelen, Verkoop van sandwichpanelen, Plaatsen van wandpanelen, Verkoop van wandpanelen, Platte daken, Hellende daken, Traditionele dakwerken, Tuinhuisje Carpoorts
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.