LDS-Dakwerken BVBA, Nieuwkerke (Heuvelland)

Bent u opzoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw dakwerken? Vertrouw dan op LDS-Dakwerken BVBA uit Nieuwkerke! Van algemene dakbedekking en isolatiewerkzaamheden tot zolderrenovaties, platte daken EPDM, resistrix, TPO en roofing. Als u voor kwaliteit gaat kiest u ook voor LDS-Dakwerken BVBA.

Werkzaamheden LDS-Dakwerken BVBA

Wij stellen graag ons zelf even voor. Wij zijn Liridon en Daisy Spahiu van LDS-Dakwerken BVBA uit Nieuwkerke. 2 jonge, dynamische ondernemers die het allerbeste voorhebben met u en uw dak. Liridon heeft jaren ervaring en werkt als zelfstandige voor particulieren of in onderaanneming. Hij is nauwgezet in zijn vak, flexibel maar altijd zeer stipt in zijn planning en fier op zijn werk. Daisy verzorgt de administratie en zal uw vriendelijk aanspreekpunt zijn omdat bellen achter het stuur en op een dak nu eenmaal niet veilig is. Dus voor al dakwerken schakelt u natuurlijk LDS_Dakwerken BVBA in!

Wenst u meer informatie en/of zijn er nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
 
LDS-Dakwerken BVBA

 

LDS-Dakwerken BVBA

Dranouterstraat 15
Nieuwkerke (Heuvelland)Website:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Platte daken, Hellende daken, Plaatsen van zonnepanelen, Roofing, EPDM, Lood en zinkwerken, Plaatsen van veluxdakramen, Gevelbekleding, Zolderrenovatie
Categorieën: Dakwerken, Isolatiewerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.