Gebroeders de Bruyn, Ninove

Voor uw dakwerken kunt u vertrouwen op Gbr. De Bruyn, van het plaatsen tot timmerwerk of ontmossen. Bovendien weten we raad met ieder dak: industrieel, hellend, plat of groen!

Werkzaamheden

  • EPDM: EPDM gaat meer dan 50 jaar mee en is zeer elastisch. Daarnaast hebben UV-stralen geen invloed. De dakbekleding kan zonder open vuur geplaatst worden.
  • Platte daken: Wij plaatsen platte daken en zorgen voor isolatie. U kiest zelf welke stijl en voorzienigen u graag wilt. Natuurlijk kunnen we u ook passend advies geven.
  • Gevelbekleding: De gevel is belangrijk voor een eerste indruk. Wij kunnen gevelbekleding in alle materialen plaatsen. Daarnaast kunnen we de gevel ook grondig reinigen, zodat hij weer als nieuw is.
  • Koper- en zinkwerken: Het voordeel van koper en zink? het is vrijwel onderhoudsvrij! Wij kunnen het plaatsen, herstellen en vernieuwen, natuurlijk houden we hierbij altijd rekening met uw budget.

Waar u ons ook voor inschakelt, wij zorgen altijd voor een goede prijs en een perfecte uitvoering. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Gebroeders de Bruyn

Gebroeders de Bruyn

Leon Douwstraat 34 bus 1
NinoveWebsite:

Maandag
op afspraak
Dinsdag
op afspraak
Woensdag
op afspraak
Donderdag
op afspraak
Vrijdag
op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
Gesloten

Zoekwoorden: Daktimmerwerken, Dakisolatie, Isoleren van daken, Platte daken, EPDM, Gevelbekleding, Koperwerken, Zinkwerken
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.