Dakralux, Oostkamp

Bent u op zoek naar een vakkundig en professioneel bedrijf voor al uw dakwerken, gevelbekleding, isolatiewerken en/of velux dakramen? Dan bent u bij Daralux uit Oostkamp aan het juiste adres! Met onze ruime ervaringen brengen wij iedere opdracht als uw ideale en geschikte partner tot een goed eind! Wij zijn een klein maar zeer dynamisch familiebedrijf dat in 2015 werd opgericht door Robby Seynaeve. Robby leerde het vak en de beste kneepjes hier van zijn vader die al meer dan 37 jaar actief is in algemene dakwerken. Ook runt hij tot op de dag van vandaag nog altijd de zaak samen met zijn vader. Samen leveren zij iedere dag opnieuw de beste kwaliteitswerken af waar ze trots op zijn.

Bij ons kunt u steeds weer bouwen en vertrouwen op de beste kwaliteit dakwerken. Wij plaatsen en vervangen zowel platte daken, hellende daken en installeren meteen uw Velux dakramen indien. Zo kunt u bij ons ook kiezen voor verschillende soorten materialen zoals:

  • Pannen
  • Leien
  • Roofing
  • EPDM

Ook voor kleinere en grote herstellingen kunt u ons steeds weer contacteren

Uiteraard bent u aan het juiste adres bij Dakralux voor alle nodige isolatiewerken aan uw woning. Wij plaatsen zowel langs binnen als buiten dakisolatie. Wij kunnen er ook voor zorgen dat uw gevelbekleding weer straalt als nooit tevoren en nog eens optimaal beschermd en ge´soleerd.

Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op!

Dakwerken, Dakwerken, Algemene dakwerken, Veluxdakramen, Dakgoten, Roofing, Platte daken, Dakisolatie, Zinkwerken, Gevelwerken en Hellende daken in Oostkamp, West-Vlaanderen.

Dakralux

Snoekstraat 5
OostkampWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Dakwerken, Algemene dakwerken, Veluxdakramen, Dakgoten, Roofing, Platte daken, Dakisolatie, Zinkwerken, Gevelwerken, Hellende daken
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.