Dakwerken Schollaert, Mechelen

Woont u in een straal van 25 km rond Mechelen? Dan kunt u terecht bij Dakwerken Scholleart! U kunt bij ons terecht voor:

  • Dakwerken
  • Isolatiewerken
  • Bouwwerken
  • Timmerwerken

Met al meer dan 11 jaar ervaring staan wij bekend om kwalitatieve dakwerken op maat, met maar liefst 10 jaar garantie! Heeft u iets op het oog? Wij voeren het tot in de puntjes uit. Heeft u advies nodig? Wij staan u bij met raad en daad.

Diensten

Platte of hellende daken bij Dakwerken Schollaert, Mechelen

Hieronder vind u onze specialiteiten die wij uitvoeren! Ook kunt u een beroep doen voor het plaatsen van Velux-ramen, dakgoten in lood, zink en koper, dakgootherstellingen, gevelbekleding en daktimmerwerken.

  • Hellende & platte daken

Bent u op zoek naar een vakman voor het plaatsen van roofing of EPDM voor uw platte dak? Dan kunt u hier terecht. Wij zijn gespecialiseerd in dakbedekking! Ook voor hellende daken is alles mogelijk, denk dan aan EPDM-dakbedekking of dakpannen. Er wordt nauwkeurig naar uw wensen geluisterd en wij zorgen voor een oplossing op maat!

  • Isolatiewerken

Isolatiewerken bij Dakwerken Schollaert, MechelenWist u dat de meeste warmte via uw dak ontsnapt? Dakwerken Schollaert is daarom gespecialiseerd in hoogwaardige isolatiewerken. U bent verzekerd van kwalitatief en duurzaam materiaal. Wilt u uw plat dak isoleren? Dat kan bij ons snel en efficiŽnt dankzij de expertise. Wij gebruiken het beste isolatiemateriaal voor uw dak, denk aan glaswol en isolatieplaten.

  • Algemene diensten

Wilt u een dakraam laten plaatsen of heeft u andere timmerwerken die u zelf niet kunt oplossen? Wij nemen met plezier uw daktimmerwerken op ons voor nieuwbouwprojecten. Met oog voor detail gaan wij aan de slag om uw wensen uit te laten komen.

Wilt u zeker weten of wij resultaat garanderen? Wij geven u 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken dus u hoeft zich geen zorgen te maken!

Timmerwerken bij Dakwerken Schollaert, Mechelen

Dakwerken Schollaert

Battelsesteenweg 238
MechelenWebsite:

Maandag
op afspraak
Dinsdag
op afspraak
Woensdag
op afspraak
Donderdag
op afspraak
Vrijdag
op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
op afspraak

Zoekwoorden: Hellende daken, Platte daken, Dakherstellingen, Dakisolatie, Daktimmerwerken, Dakrenovatie, Timmerwerken, Isolatie, Dakkoepels
Categorieën: Dakwerken, Isolatiewerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.