Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Bertrand De Vos BV Natuursteen in Zulte, uw steenkapperij voor trappen, grafzerken, keukenbladen en meer

Zoekt u een ervaren en professionele steenkapperij voor de afwerking van uw interieur? Maak dan snel een afspraak met Bertrand De Vos BV Natuursteen in Zulte. Met ons uitgebreide gamma aan natuursteen verzorgen wij het plaatsen van venstertabletten, deuromlijstingen, hoogwaardige natuurstenen trappen en bijvoorbeeld keukenwerkbladen van marmer. Voor al uw granietwerk op maat bent u welkom bij onze steenkapperij. Bewoont u een monumentaal pand? Dan kunt u ook bij ons terecht voor het bewerken van monumenten in arduin. Daarnaast maken wij, met veel zorg en aandacht, tevens grafzerken uit natuursteen. 

Steenkapperijt Zulte

Waarom naar de steenhouwerij?

Steenhouwen is een ambacht; een beroep waarbij elke opdracht secuur en met veel aandacht handmatig voor u wordt uitgevoerd. Nadat u een keuze heeft gemaakt uit het type natuursteen van uw keuze, zorgen wij voor het op maat zagen, schuren en polijsten. Hiermee zijn de toepassingen legio, zowel voor uw interieur, restauraties als grafmonumenten en grafzerken. Onze specialisatie ligt bij het bewerken van arduin en marmer, maar ook graniet en witsteen behoren tot de mogelijkheden. 

De unieke uitstraling van natuursteen

Elk stuk natuursteen heeft een andere uitstraling. Nuances liggen met name in de aders en kleuren. Omdat wij elk stuk steen met de hand bewerken, is het toepasbaar op elke plek in uw interieur en exterieur. Zowel in uw badkamer of keuken, maar ook als vensterbank, trappen, schouwen en prachtige omlijstingen voor uw deuren. Met natuursteen haalt u een ongekende sfeer in huis. Bovendien brengt dit duurzame materiaal een tijdloze uitstraling met zich mee, waar u nog jarenlang van geniet.

Loop binnen voor persoonlijk advies bij Steenkapperij Zulte

Wij staan vijf dagen per week, op weekdagen, tussen 08:00-18:00 voor u klaar om u van een persoonlijk advies te voorzien voor de door u gewenste toepassing. Komt u gerust eens langs en bekijk de verschillende materialen in ons bedrijf. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Plaatsen van venstertabletten
  • Hoogwaardige natuurstenen trappen
  • Grafzerken
  • Keukenwerkbladen van marmer
  • Steenkapperij
  • Monumenten in arduin
  • Granietwerk op maat
  • Deuromlijstingen

Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Steenkapperij Zulte

Bertrand De Vos BV Natuursteen

Lijsterstraat 10
Zulte

Bertrand De Vos BV Natuursteen in Google

Openingstijden
Maandag 07:00 - 19.00
Dinsdag 07:00 - 19.00
Woensdag 07:00 - 19.00
Donderdag 07:00 - 19.00
Vrijdag 07:00 - 19.00
Zaterdag 07:00 - 19.00
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Plaatsen van venstertabletten, Hoogwaardige natuurstenen trappen, Grafzerken, Keukenwerkbladen van marmer, Steenkapperij, Monumenten in arduin, Granietwerk op maat, Deuromlijstingen
Rubrieken: Grafmonumenten, Natuursteen, Trappen, Marmer- en Granietwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.