Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Particuliere verpleegkundige van Thuisverpleging Kattebeek Regio Hageland in Kortenaken Vlaams-Brabant

Thuisverpleging Kattebeek Regio Hageland in Kortenaken staat voor zorg met een hart voor mensen. Bent u op zoek naar een particuliere verpleegkundige of thuiszorg? Dan staat dit team voor u klaar. Gespecialiseerd palliatieve zorg, wondverzorging, thuisverpleging 24/7, diabeteszorg, hygiënische zorg, compressietherapie en stomazorg staan deze verpleegkundige u graag bij. Thuisverpleging Kattebeek Regio Hageland neemt u graag zo veel mogelijk zorgen uit handen. Interessant is daarom dat er gebruikgemaakt wordt van de derdebetalersregeling, zodat u enkel het remgeld moet betalen. Dit is voor u weer een (administratieve) zorg minder. Neem vandaag nog contact op voor het maken van een kennismakingsgesprek en het doornemen van uw hulpvraag.

Particuliere verpleegkundige in Kortenaken

Na een operatie of door uw gevorderde leeftijd heeft u misschien wel nood aan thuisverplegers. In het Hageland kunt u in dat geval probleemloos een beroep doen op het team van Thuisverpleging Kattebeek. Met een groot hart en een luisterend oor staat dit zevenkoppige team steeds voor u klaar. Het team wordt geleid door verpleegster aan huis Cindy, zij heeft meer dan 15 jaar ervaring op de teller en houdt ervan om dagelijks met veel toewijding bij patiënten aan huis te gaan. Er wordt nauw samengewerkt met uw huisarts of specialist met het oog op uw optimaal comfort en herstel. U kunt een beroep doen op Thuisverpleging Kattebeek voor verschillende diensten, van hulp bij het wassen en aankleden tot wondzorg en andere vormen van medische verzorging. 

Wondzorg en andere verpleging aan huis

Bij Thuisverpleging Kattebeek hebben ze echt een brede waaier aan zorgen in de vingers. Zo kunt u onder andere op deze thuisverpleegsters rekenen voor hulp bij het aankleden of voor uw gespecialiseerde wondzorg in het Hageland. Uw welzijn staat altijd en overal centraal. Alle verpleegsters aan huis uit het team handelen steeds met respect en de nodige discretie. Als patiënt krijgt u dus de beste zorgen waar u recht op hebt. Indien nodig kan Thuisverpleging Kattebeek ook andere thuiszorgdiensten inschakelen met het oog op uw comfort, dit uiteraard altijd in overleg met de patiënt. U kunt meer specifiek op dit team rekenen voor de volgende zorgen: hygiënische zorgen, wassen en aankleden, hulp bij medicatie, infuustherapie en inspuitingen. Verder kunt u hier aankloppen voor diabetische begeleiding, wondzorg, stomazorg en palliatieve begeleiding.

Alle diensten en services op een rij in Vlaams-Brabant

Wat uw medische noden ook zijn, Thuisverpleging Kattebeek uit het Hageland staat voor u klaar, dag en nacht en ook in het weekend. Wilt u graag meer informatie over de wondzorg en de rest van het zorgaanbod? Neem dan contact op voor bijkomende inlichtingen of voor een vrijblijvend gesprek. Dit team particuliere verpleegkundigen staat klaar om u te helpen met:

  • Palliatieve zorg
  • Wondverzorging
  • Thuisverpleging 24/7
  • Diabeteszorg
  • Hygiënische zorg
  • Compressietherapie
  • Stomazorg

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Particuliere verpleegkundige Kortenaken

Particuliere verpleegkundige - Thuisverpleging Kattebeek Regio Hageland, Kortenaken

Thuisverpleging Kattebeek Regio Hageland

Doddelbergstraat 30 A
Kortenaken


Website: www.thuisverplegingkattebeek.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Particuliere verpleegkundige, Palliatieve zorg, Wondverzorging, Thuisverpleging 24/7, Diabeteszorg, Hygiënische zorg, Compressietherapie, Stomazorg
Rubrieken: Thuiszorg, Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Thuisverpleging, Verpleegkundige Particulier

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.