Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Voor verse huisbereide pastagerechten komt u naar Mie Zuid in Antwerpen

Waar heeft u vandaag trek in? Kom naar Mie Zuid in Antwerpen en geniet van lunch en ontbijt. Proef die verse pannenkoeken, koffie met gebak en verse huisbereide pastagerechten, salades, apero, panini's, soepen en dagschotels. Ook kunt u hier vers ontbijt bestellen en meenemen of uw maaltijd in het restaurant met terras genieten. Wat uw keuze ook is, hier bent u aan het lekkerste adres. Neem een kijkje naar de gerechten en lekkernijen op de Facebookpagina van Mie Zuid, laat u inspireren en kom langs. 

Verse huisbereide pastagerechten - Mie Zuid, Antwerpen

Verse huisbereide pastagerechten 

Verse pasta is het beste wat u uzelf kunt geven. Hoewel voor de meeste producten geldt dat ze vers beter zijn, is er bij pasta een ander verschil waarom de liefhebber voor vers kiest. Verse en gedroogde pasta zijn namelijk twee verschillende producten, waarbij verse pasta een meer zijdezachte structuur heeft dan gedroogde. Bij Mie Zuid vindt u alleen verse huisbereide gerechten, zo ook de pasta. Vers en van de beste kwaliteit. Zij weten eindeloos te variëren, van lasagne tot pasta pesto en van ravioli tot cannelloni, het is allemaal om van te smullen. Zowel in warme als koude gerechten is pasta heerlijk, kom langs, proef en ervaar.

Lunch en ontbijt bij Mie op Zuid

Wat denkt u van een zomerse pastasalade, pasta frittata met spekjes of een ovenschotel met tonijn en mozzarella? Of heeft u trek in koffie met vers gebak, de creaties zijn fantastisch bij Mie Zuid en het aanbod wisselend en creatief. Voor al uw lunch en ontbijt wensen bent u hier aan het beste adres. U kunt bestellen en afhalen of genieten in het restaurant of op het terras. Blijf op de hoogte van de mooiste en nieuwe gerechten via Facebook. Deze prachtige keuken tovert dagelijks de mooiste en lekkerste gerechten op tafel voor u. Heeft u dieetwensen? Dit is geen enkel probleem, aangezien alles vers bereid wordt, kan er rekening gehouden worden met al uw wensen. 

De verse gerechten van Mie Zuid

Kom naar dit heerlijke restaurant met terras om te genieten van alle verse gerechten en lekkernijen. Bestel, kom langs of reserveer voor:

  • Pannenkoeken
  • Koffie met gebak
  • Verse huisbereide pastagerechten
  • Vers ontbijt bestellen
  • Salades
  • Apero
  • Panini's
  • Soepen
  • Dagschotels
  • Lunch en ontbijt

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Verse huisbereide pastagerechten - Mie Zuid, Antwerpen

Verse huisbereide pastagerechten - Mie Zuid, Antwerpen

Mie Zuid

Waalsekaai 38
Antwerpen

Mie Zuid in Google

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 11.00 - 16.30
Woensdag 11.00 - 16.30
Donderdag 11.00 - 16.30
Vrijdag 11.00 - 16.30
Zaterdag gesloten
Zondag 11.00 - 16.30
Zoekwoorden: Pannenkoeken, Koffie met gebak, Verse huisbereide pastagerechten, Vers ontbijt bestellen, Salades, Apero, Panini's, Soepen, Restaurant met terras, Dagschotels
Rubrieken: Lunchroom, Restaurants, Tavernes, Brasserie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.