Manege The Golden Quarter, Varsenare

Maak kennis met The Goldern Quarter: Een sympathieke manège gelegen in het landelijke Varsenare. Zaakvoerders An en Paul zijn paardenliefhebbers pur sang. Iedereen voor een passie voor paarden kan terecht bij deze westernmanage. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen zich lekker uitleven. Ze leren er op een speelse wijze hoe ze om moeten gaan met de dieren en doen hun eerste pasjes op een pony. Beginnelingen en ervaren ruiters vinden zeker een les die bij hen past of dat nu instaplessen, dressuur- of westernrijkunst is. An en Paul maken u wegwijs in de wereld van het paardrijden.

Westernlessen bij Manege The Golden Quarter

Dagkampen

Naast lessen organiseert The Goldern Quarter ook dagkampen van 9.00 - 17.00 uur. U kunt terecht met je eigen paard. Uw paard krijgt de meest optimale zorg. Voor koetsiers is er een aanlegsteiger en zowel An als Paul staan iedereen graag bij met gratis advies. Uzelf kunt terecht in de gezellige saloon voor lekker eten en een drankje.

Stal uw eigen paard in een van de stallen van Manege The Golden Quarter

Manege The Golden Quarter

Westernieuwweg 99
VarsenareWebsite:

Maandag
Gesloten
Dinsdag
17.00-
Woensdag
12.00-
Donderdag
17.00-
Vrijdag
16.00-
Zaterdag
09.00-
Zondag
09.00-

Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Paardrijden Brugge, Western manege, Paard- en ponykampen Brugge, Fietsroutes Brugge, Stopplaats voor menners Brugge, Begeleiden van paard en ruiter Brugge, Begeleiden naar aankoop van een paard Brugge, Verkoop en aankoop van paarden Brugge, Instap en longelessen Brugge, Amerikaanse rijkunst Brugge
Categorieën: Maneges, Pensionstalling, Feesten en organisaties, Paarden trainen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.