BVBA Dakwerken Levi Defauw, Sint-Kruis

Al meer dan 20 jaar levert zaakvoerder Levi Defauw projecten af van topkwaliteit. Het maakt niet uit of het nu gaat over een plat, hellend dak of nieuwbouw. Ook voor zinkwerken en gevelbekleding van uw woning kunt u bij ons terecht.

U krijgt bij ons een volledige opmeting en een gratis vrijblijvende prijsofferte aangeboden.

Dakwerken

Een veilig dak boven uw hoofd is het allerbelangrijkst en daarom kan het geen kwaad om eens in zoveel jaar uw dak te laten controleren op eventuele toekomstige problemen.

Wij leveren onder andere platte en hellende daken, zowel voor nieuwbouw- als voor renovatieprojecten. Herstellingen behoren ook tot ons takenpakket. Onze enthousiaste medewerkers gaan met aandacht te werk voor uw project.

Restauratie Leien

Dakwerken Defauw is gespecialiseerd in de aanbouw, restauratie en herstellingen van leien daken. Dit wordt gedaan bij kerken, kapellen, monumenten en andere oude gebouwen. Dakwerken Defauw restaureert niet alleen de leien van het dak, maar gaan ook voor een totaalrestauratie van het zinkwerk. Na afloop ziet het leien dak er weer als nieuw uit.

Zink-& Koperwerken

Bent u op zoek naar een specialist om uw dakgoot te installeren, het zinkwerk te herstellen of uw afvoerpijpen te monteren? Dan zijn wij het geschikte bedrijf. Wij weten precies waar we wel en niet rekening mee moeten houden en houden ons aan een strak schema zodat uw project op tijd opgeleverd kan worden. Bij Dakwerken Defauw wordt met merk- en kwaliteitsproducten gewerkt. Zo bent u zeker van een lange levensduur van de producten.

Gevelbekleding

Een van onze specialiteiten op het gebied van gevelwerken is dat wij gebruik maken van natuurlijke leien voor uw woning. Het resultaat geeft een waterdichte gevel die zowel vuil- als waterafstotend is.

Bent u ge´nteresseerd en wilt u meer informatie neem dan gerust contact op via de contactpagina van onze website. Wij zullen u zo snel mogelijk verder helpen!

Dakwerken Defauw

Damsevaart-Zuid 6 Bus 0401
Sint-Kruis (Brugge)Website:

Maandag
op afspraak
Dinsdag
op afspraak
Woensdag
op afspraak
Donderdag
op afspraak
Vrijdag
op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Zoekwoorden: Loodwerken, Zinkwerken, Koperwerken, Restauratie leien, Restauratie van natuurleien
Categorieën: Dakwerken, Gevelbekleding

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.