Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Loodgieter Wim in Wijnegem (Antwerpen), een kwalitatief loodgieters- en installatiebedrijf

Loodgieter Wim in Wijnegem (Antwerpen) is een installatiebedrijf waar u terecht kunt voor alles wat met uw centrale verwarming of sanitair te maken heeft. De loodgieter is gespecialiseerd in het uitvoeren van een badkamerrenovatie op maat. Voor verschillende ontstoppingsdiensten en sanitaire herstellingen staan ze voor u klaar! De installateur helpt u ook graag bij het plaatsen van CV ketels. Door Loodgieter Wim in te schakelen als installateur CV ketel bent u verzekerd van een perfecte uitvoering. Om voor frisse en verse lucht in uw woning te zorgen is het plaatsen van ventilatiesystemen door dit professionele bedrijf een goede keuze. 

Uiteenlopende diensten bij Loodgieter Wim

De zaakvoerder van Loodgieter Wim besloot om zijn handigheid met klusjes als kind om te zetten in zijn job. Hij heeft hiervoor de 3 laatste jaren van het middelbaar gedaan in het GTI te Mortsel. Dit gecombineerd met avondschool om het loodgieters vak echt onder de knie te krijgen. Na de afronding van zijn opleiding heeft de zaakvoerder bij verschillende loodgietersbedrijven veel ervaring opgedaan en zichzelf als zelfstandige loodgieter ontplooid. Loodgieter Wim biedt onder andere de volgende diensten aan:

  • Ontstoppingen
  • CV ketels
  • Sanitair
  • Ventilatiesystemen

Badkamerrenovatie in Wijnegem (Antwerpen)

Loodgieter Wim is gespecialiseerd in het uitvoeren van badkamerrenovaties op maat. Of u nou een kleine of een grote renovatie van de badkamer voor ogen heeft; de professionals helpen u graag! Samen met de zaakvoerder kan ervoor worden gezorgd dat de werkzaamheden binnen uw persoonlijke budget vallen. Voor het starten van de werkzaamheden wordt voor de afbraak en uitbraak van bestaande installaties gezorgd. De professionals kunnen bijvoorbeeld een nieuwe douche of bad plaatsen die meer aansluit op uw behoeften of die naar wens in een meer klassieke of moderne stijl is. Ook zorgen ze voor uw sanitaire herstellingen als u een lekkende of kapotte kraan heeft of een defect of lekkend toilet. 

Verwarmingsinstallatie bij Loodgieter Wim 

Bij Loodgieter Wim is het mogelijk om radiatoren, verwarmingsketels en elektrische verwarming te plaatsen. Daarnaast helpt de erkende installateur u ook graag met onderhoud van de centrale verwarming. Als u tegen problemen aanloopt met de CV ketel dan helpen ze graag met herstellen van de problemen om de verwarming in topconditie te houden. Als u ontstoppings problemen heeft bij uw bad, toilet, douche of afvoerleiding dan is het inschakelen van hun ontstoppingsdienst de juiste oplossing. Loodgieter Wim in Wijnegem (Antwerpen) is u graag van dienst bij sanitaire installaties, badkamerrenovaties, centrale verwarming en ontstoppingen. 

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.32818538_s.jpg - Loodgieter Wim, Wijnegem (Antwerpen)

Logo Loodgieter Wim uit Wijnegem (Antwerpen)

Loodgieter Wim

Zandstraat 92
Wijnegem (Antwerpen)


Website: www.loodgieterwim.be

Zoekwoorden: Loodgieter, Installatiebedrijf, Badkamerrenovatie, Ontstoppingsdiensten, Installateur, Plaatsen van CV ketels, Ventilatiesystemen, Sanitaire herstellingen, Installateur CV ketel
Rubrieken: Centrale verwarming - installatie en onderhoud, Loodgieterij, Loodgieters- en installatiebedrijven, Ontstoppingen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.