Aldakon, Lier

Bent u op zoek naar een specialist in dakwerken? Dan bent u hier op het goede adres. Aldakon is beschikbaar voor installatie en renovatie van allerhande daken. Met al meer dan 30 jaar ervaring kunt u op Aldakon rekenen!

Diensten

Timmerwerken

U laat uw dak maar 1 keer in uw leven plaatsen, en dat wilt u goed laten gebeuren toch? Aldakon heeft uitgebreide kennis van zaken en weten precies wat goed is voor uw dak. Ook kunt u bij Aldakon terecht voor diverse timmerwerken:

Dakweren Aldakon in Lier

  • Nieuwe dakconstructies
  • Dakkapellen
  • Dakvensters
  • Vervangen dakonderdelen
  • Verstevigen van aangetaste houten balken

Voor de stijl van uw woning kunt u kiezen uit: klassiek, modern of rustiek. Heeft u geen idee welke stijl er bij uw woning past? Geen probleem, Aldakon geeft u bijpassend advies en vakkennis. Meer informatie vind u op de website!

Platte daken

Heeft u een plat dak? Dan bent u goed op de hoogte van de woontrends. Platte daken zijn erg populair en het heeft een goede invloed op het milieu. De meeste platte daken zijn bedekt met bitumen (roofing). Deze dakbedekking is perfect waterdicht en goed voor het milieu:Platte of hellende daken bij Aldakon in Lier

  • Kwalitatief
  • Duurzaam
  • Rendabel

Aldakon zorgt voor het plaatsen van dakgoten, hanggoten en kilgoten in zowel zink, koper als lood.

Hellende daken

Hellende daken doen het nog altijd erg goed! Het geeft extra berg- of leefruimte en er zijn veel verschillende materialen beschikbaar. Bij een hellend dak wordt de draagstructuur bijna altijd gevormd door hout of metaal. Het is daarom van groot belang dat deze onderhoudsvrij en duurzaam zijn!

Extra: Na oplevering voorziet Aldakon éénmalig het onderhoud van uw dak!

Isolatiewerken

Een goedgeplaatste en duurzame isolatie bespaart u een hoop geld! Aldakon zorgt voor uw gevel- en dakisolatie. Ook voor isolatie van uw zolder, vloer of gevel kunt u bij Aldakon Dakwerken terecht!

Gevelbekleding

Uw gevel is uw visitekaartje van de woning. Daarom geeft Aldakon daar veel aandacht aan met creatieve gevelmaterialen en juiste uitvoeringen. De verschillende stappen hiervan worden op de website uitgebreid beschreven!

Dakisolatie bij Aldakon in Lier

 

 

Aldakon

Tuinweg 8
Lier



Website:


Zoekwoorden: Dakwerken van A tot Z in nieuwbouw en renovatiewerken, Lood en zinkwerken, Koperwerken, Leien en natuurleien, Lichtkoepels, Gevelbekleding, Dakpannen, Daktimmerwerken en hellende daken, Platte daken met roofing of kunststof
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.