Aldakon, Heist-op-den-berg

Voor Aldakon in Heist-op-den-berg heeft geen enkel dak meer geheimen! Ons team staat voor klaar voor dakwerkzaamheden, isolatiewerken en gevelbekleding.

Aldakon, Heist-op-den-berg

Werkzaamheden:

- Timmerwerken: Een stevige houten dakconstructie is de basis voor uw dak. Bij ons kunt u zelf bepalen voor welk stijl u gaat: klassiek, modern of rustiek. Daarnaast kunt u ook beslissen over dakkapellen, dakvensters en andere dakonderdelen.

- Platte daken
: Roofing is waterdicht en sterk isolerend, daarnaast is het kwalitatief, duurzaam en rendabel. Naast het plaatsen van de bitumen zorgen we ook voor de dakgoten, hanggoten en kilgoten.

- Hellende dake
n: Een hellend dak installeren of renoveren? Ook dan kunt u ons gerust bellen! Wij kunnen uw dak bekleden met leien, dakpannen, hout of kunststof. Het resultaat is duurzaam en onderhoudsvrij.

- Isolatiewerken
: Wij helpen u geld te besparen door te zorgen voor gevel- en dakisolatie. Natuurlijk kunnen we ook de zolder isoleren, zodat dit een praktische ruimte wordt. Dit doen we door middel van gyprocplaten.

- Gevelbekleding
: Wij besteden niet alleen aandacht aan het praktische aspect, maar ook aan het esthetische effect van een gevel. Voordat we aan onze werkzaamheden beginnen reinigen we de gevel grondig en voeren we herstelwerkzaamheden uit. Eventueel kunnen we gevel ook isoleren. U kunt zelf kiezen hoe we de gevel voor u afwerken.

Vraag een gedetailleerde offerte op maat aan.

Aldakon, Heist-op-den-berg

 

 

Aldakon

Hollestraat 17
Heist-op-den-BergWebsite:


Zoekwoorden: Dakwerken van A tot Z in nieuwbouw en renovatiewerken, Lood- en zinkwerken, Koperwerken, Leien en natuurleien, Lichtkoepels, Gevelbekleding, Dakpannen, Daktimmerwerken en hellende daken , Platte daken met roofing of kunststof
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.