OK Dak- en karweiwerken, Sinaai-Waas

Op zoek naar een ervaren dakdekker? Of er moeten wat karweiwerken gebeuren? OK Dak- en karweiwerken uit de regio Sinaai-Waas staat voor u klaar. In 2019 werd het bedrijf tot stand gebracht. Na meer als 20 jaar ervaring in de branche te hebben opgedaan was de tijd rijp om op eigen benen te staan. Alle werken worden op maat van de wensen van de klant uitgevoerd. Het budget wordt van te voren met u besproken zodat de materialen en de uitvoering hieraan perfect kunnen voldoen. Er wordt altijd een catalogus meegenomen zodat u kunt kiezen uit diverse materiaalsoorten.

Dakwerken

Een goed en stevig dak is van cruciaal belang. Daarom kunt u een beroep doen op OK Dak- en karweiwerken, werkt vakkundig en met de juiste kwalitatieve materialen. Een plat dak is, in tegenstelling tot vroeger zeker evenwaardig aan de hellende variant. EPDM en roofing zijn kwaliteitsvolle materiaalsoorten die zorgen voor jarenlang, zorgeloos genot van uw plat dak. De hellende daken met leien of pannen zijn nog altijd de meeste gekozen dakafwerking. Dakkapellen, dakramen en de finale afwerking of herstellingswerken kunnen wij voor u verzorgen.

Zolderinrichting

Een zolder wordt vaak gebruikt als opbergplaats of stockageruimte. Eigenlijk is dit erg jammer want een zolder heeft vaak veel mogelijkheden om extra kasten of een mooie speelkamer van te maken. Bij het verbouwen of inrichten van uw zolder volgt OK Dak- en karweiwerken uw project op van A tot Z. Indien gewenst kan de zolder schilder klaar afgeleverd worden.

Voor meer informatie over de diensten of wilt u direct een afspraak maken neemt u dan contact op. 

Dakwerken, Dakwerken, Algemene dakwerken, Karweiwerken, Lekdetectie, Lekopsporing, Zolderinrichting, Dakherstellingen, Glasrenovatie en Glaswerken in Sinaai-Waas, Oost-Vlaanderen.

 

OK Dak- en karweiwerken

Cadzandstraat 10
Sinaai-WaasWebsite:


Zoekwoorden: Dakwerken, Algemene dakwerken, Karweiwerken, Lekdetectie, Lekopsporing, Zolderinrichting, Dakherstellingen, Glasrenovatie, Glaswerken
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.