Dakwerken Cauwenberghs & Co

Dakwerken Cauwenberghs & Co uit Baal, nabij Aarschot, verzorgt al uw dakwerken. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij alles in huis voor perfect afgewerkte daken. Wij bieden een brede en flexibele service die voldoet aan al uw wensen. Dakwerken Cauwenberghs & Co verzorgt dakwerken voor particulieren in Vlaams-Brabant en het zuiden van de provincie Antwerpen.

Dakwerken

Dakrenovatie

Dakwerken Cauwenberghs & Co verzorg volledige dakrenovatie: nieuw daktimmer, dakkapellen, dakramen, pannen, isolatie, dakgoten en zinkwerken.

Leien daken

Dakwerken Cauwenberghs & Co zorgt voor leien daken die een natuurlijke uitstraling hebben.

Platte daken

Wij renoveren ook platte daken. Ook werken wij lichtkoepels en schouwen aan.

Dakisolatie

Dankzij onze professionele dakisolatie bespaart u op uw energiekosten. Wij staan bekend om onze sarkingdaken met isolatie van Isotec. Ook kunnen wij nieuwe gevelbekleding plaatsen, met materialen van Deceuninck.

Dakramen

Ook voor kleine ingrepen zoals het uitvoeren van herstellingen, plaatsen van dakramen en vernieuwen van dakgoten bent u bij ons aan het juiste adres.

Interesse? Contacteer ons nu voor een prijsofferte op maat!

Dakwerken

Dakwerken Cauwenberghs & Co

Camille Huysmansstraat 46
BaalWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Leien daken, Platte daken, Dakisolatie, Dakrenovatie, Dakramen, Pannendaken, Kleine dakwerken, Dakwerken, Dakramen plaatsen, Natuur of kunstleien
Categorieën: Dakwerken, Dakgoten

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.