Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Garage Lambers, uw BMW-specialist in Neeroeteren, services voor uw voertuig op dealer niveau

Bent u op zoek naar een betrouwbare garage in de buurt? Dan bent u bij Garage Lambers, uw BMW-specialist in Neeroeteren aan het juiste adres! Voor het kopen van tweedehands wagens kunt u hier terecht namelijk de aanschaf auto van merk BMW, ook voorziet de garage in de inkoop van occasions. Het is belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden; ze kunnen uw auto met gemak een onderhoudsbeurt geven in garage. De professionals helpen u ook graag met de herstelling bij autoschade. Zo helpt Garage Lambers, uw BMW-specialist u met het herstel van de autoruiten en de carrosserie, maar voorzien ze ook in de vervanging van autobanden en velgen. Ook zijn ze gespecialiseerd in de motorrevisie van BMW motoren.

Uiteenlopende diensten bij Garage Lambers, uw BMW-specialist 

Garage Lambers biedt hun services aan voor uw voertuig op dealer niveau, een correcte prijs en een familiale sfeer. Bij de garage krijgt u de technische expertise van een kwaliteitsverdeler met de familiale sfeer van de garage bij u in de buurt. Naast de kennis waar het ervaren team over beschikt, bent u hier ook verzekerd van een klantvriendelijke aanpak, totale service en dit alles aan scherpe prijzen. U kunt onder andere bij de garage terecht voor de volgende diensten:

  • Onderhoud en herstellingen van alle wagens
  •   Aircoservice
  • Plaatsen van autoruiten
  • Uitlezen software personenwagen
  • Automaatbak spoelen en reinigen

Tweedehands wagens in Neeroeteren

Garage Lambers, uw BMW-specialist verkoopt tweedehandswagens van 100% topkwaliteit, waarbij u verzekerd bent van absolute veiligheid. Elke BMW-wagen van de garage heeft een voortreffelijke en uitgebreide garantie. De BMW-wagens worden bij Garage Lambers, uw BMW-specialist tot in de puntjes nagekeken en klaargemaakt voor jarenlang zorgeloos rijplezier. Naast hun specialiste in het werken met BMW-wagen zijn de professionals ook gespecialiseerd in het reviseren van BMW-motoren. Ze helpen u onder andere met N47 motoren, distributiekettingen en cilinderkoppen. Verder kunt u ze u wagen een onderhoudsbeurt geven in de garage waarbij ze eerst een diagnose opstellen voor onderhoud auto.

Airco service bij Garage Lambers, uw BMW-specialist

Een goed oliepeil en schone olie zijn van belang voor een goedlopende motor, Garage Lambers, uw BMW-specialist is u graag van dienst met het verversen van de olie. De olie smeert de motor en houdt hem bovendien koel. De olie houdt uw motor ook schoon door bijvoorbeeld roetdeeltjes en dergelijke te filteren door middel van de oliefilter. Ook kunt u bij de garage terecht voor de nodige airco service. Het onderhoud van de airco is onder andere belangrijk om vuiltjes en vocht uit het circuit van de airco te reinigen en een antibacteriële behandeling om het luchtcircuit van uw voertuig te reinigen.  Verder beschikken ze over een speciaal spoelapparaat waarmee het ervaren team automatische versnellingsbakken van elke BMW kunnen spoelen en in een fitte vorm kunnen krijgen.  Ook is de garage gespecialiseerd op het gebied van het reviseren van handgeschakelde versnellingsbakken.  Garage Lambers, uw BMW-specialist in Neeroeteren helpt u graag bij het onderhoud van uw wagen en voorzien ook in de verkoop en inkoop van tweedehandswagens.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij contactformulier.

 

Garage Lambers, uw BMW-specialist, Neeroeteren

Garage Lambers, uw BMW-specialist

Canadastraat 60
Neeroeteren

Garage Lambers, uw BMW-specialist in Google

Website: www.garagelambers.be

Openingstijden
Maandag 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Kopen van tweedehands wagens, Inkoop van occasions, Autoruiten, Autobanden, Velgen, Bmw Specialist, Carrosserie, Aanschaf auto van merk BMW, Onderhoudsbeurt geven in garage, Herstelling bij autoschade
Rubrieken: Auto's en autobedrijven, Garages, Autohandel, Tweedehands auto's, Autodealer

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.