Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Karweiwerken Kasper in Ruisbroek, voor al uw karweiwerken

Karweiwerken Kasper in Ruisbroek is een klusbedrijf waar u terecht kunt voor karweiwerken in renovatie en nieuwbouw. Deze schrijnwerker is onder andere gespecialiseerd in houtskeletbouw en het plaatsen van deuren en ramen. Zij zijn ook een ware expert in het laten uitvoeren van daktimmerwerken. Door hun kennis en ervaring bent u verzekerd van stevige en duurzame dakconstructies. Ook kunnen zij bestaande dakconstructies vervangen, vernieuwen of renoveren. Zij kunnen u van dienst zijn bij zowel platte daken als hellende daken. Ook is het plaatsen van dakkapellen en het plaatsen van dakramen een mogelijkheid bij dit bedrijf. 

17.jpg - Karweiwerken Kasper, Ruisbroek

Tegel- en vloerwerken

Bij Karweiwerken Kasper kunt u terecht voor het leggen van tegelwerken en vloerwerken. Wandtegels kunnen worden geplaatst door dit bedrijf om een stijlvolle afwerking aan uw interieur toe te voegen. Ook kunnen vloeren met de grootste zorg en precisie voor u worden gelegd. Voor de vloeren heeft u de keuze uit:

  • Laminaat
  • Parket
  • Keramische tegels
  • Natuursteen

Dakwerken

Karweien Kasper is in staat u te voorzien van stevige en duurzame dakconstructies. Dit bedrijf kan uw dak controleren om zo vast te stellen wat voor werkzaamheden er precies moeten worden verricht. Bij sommige daken is een kleine reparatie voldoende, bij andere is het uitvoeren van grotere werken van belang. Dit klusbedrijf kan u van dienst zijn met het vernieuwen, repareren of vervangen van dakconstructies. Zij kunnen dakbedekking verzorgen voor zowel platte daken als hellende daken. Bij platte daken kunnen zij EPDM en roofing verzorgen, bij hellende daken leien of pannen dakbedekking verzorgen. Het plaatsen van dakramen en dakkapellen die veel sfeer aan de uitstraling van uw woning kunnen verzorgen is ook een mogelijkheid.

Schrijnwerker van kwaliteit

Karweien Kasper in Ruisbroek is een ervaren schrijnwerker waarbij u kunt rekenen op jaren van kennis en ervaring. Dit bedrijf kan karweiwerken van verschillende vormen afhandelen waardoor u een totaalpakket aan werkzaamheden door dit bedrijf afgehandeld kan krijgen. Zij zijn graag met u het gesprek aan om ervoor te zorgen dat de afwerking compleet naar uw wensen is. Zij voeren algemene schrijnwerken, dakwerken en vloer- en tegelwerken uit met de grootste zorg en precisie.

Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

16.jpg - Karweiwerken Kasper, Ruisbroek

 

 

Logo Karweiwerken Kasper uit Ruisbroek

Karweiwerken Kasper

Donkstraat 9
Ruisbroek


Website: www.karweiwerkenkasper.be

Zoekwoorden: Klusbedrijf, Schrijnwerker, Houtskeletbouw, Daktimmerwerken, Dakconstructies, Plaatsen van dakkapellen, Plaatsen van dakramen
Rubrieken: Dakwerken, Klussenbedrijven, Karweiwerken, Vloerwerken, Tegelwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.