Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Ur Worx in Kortrijk, voor al uw algemene dakwerken

Bij Ur Worx in Kortrijk kunt u terecht voor al uw algemene dakwerken. De professionals kunnen u van dienst zijn bij het isoleren van daken. Met het isoleren van platte daken en hellende daken isoleren gaat er minder warmte in uw huis verloren. Wilt u een nieuw dak plaatsen voor een nieuwe woning of renovatieproject? Het plaatsen van hellende en platte daken is een lastig project die vakkundig door de dakwerker wordt uitgevoerd. Met roofingswerken wordt een laag van dakbedekking geplaatst. Verschillende gyprocwerken bieden de mogelijkheid voor het plaatsen van valse wanden en het plaatsen van valse plafonds. U kunt door Ur Worx valse plafonds gyproc laten aanbrengen in uw woning. Ook heeft u de keuze om Resitrix plaatsen door de dakwerker.

123075370_126938425841357_7478569853772925_o.jpg - Ur Worx, Kortrijk

Diensten geleverd door Ur Worx

Bij Ur Worx kunt u terecht voor het laten uitvoeren van al uw dakwerken. Daarnaast zijn de professionals in staat om met gyproc te werken en kunnen hiermee bijvoorbeeld een kamer anders indelen. Ur Worx heeft een enthousiast team die u graag helpt bij een tal van projecten. De professionals kunnen u onder andere van dienst zijn bij:

  • Dakisolatie
  • Nieuw dak plaatsen
  • Gyprocwerken
  • Roofingswerken

Gyprocwerken en nieuw dak in Kortrijk

U kunt de indeling van uw woning gemakkelijk veranderen met behulp van gyprocwerken uitgevoerd door Ur Worx. Met gyproc wanden is het mogelijk ruimtes in uw woning opnieuw in te delen of in te richten. Gyproc wanden kunnen voor bestaande muren worden geplaatst om bijvoorbeeld een stopcontact te monteren of zijn als scheidingswanden te plaatsen voor het creëren van een nieuwe kamer in uw woning. Met het plaatsen van valse plafonds kunt u een kamer beter isoleren en is het mogelijk de verlichting op een door u gekozen plek te installeren. Naast gyprocwerken voeren de professionals ook dakwerken uit. Ur Worx kan een geheel nieuw dak voor u plaatsen bijvoorbeeld in een nieuwe woning, maar ook als uw dakconstructie aan vervanging toe is. Ur Worx plaatst zowel platte daken als hellende daken.

Algemene dakwerken bij Ur Worx

Om een aangename temperatuur in uw woning te verzekeren kan Ur Worx zowel platte daken als hellende daken isoleren. Door een goede dakisolatie gaat minder warmte uit uw woning verloren en bespaart u op een eenvoudige manier kosten en energie. De dakwerker voert ook verschillende roofingswerken uit bijvoorbeeld het plaatsen van Resitrix, deze dakbedekking zorgt voor meer bescherming van uw dak. Ur Worx in Kortrijk is een enthousiast team met veel ervaring die helpt met al uw algemene dakwerken en gyprocwerken. 

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier. 

128746582_139540334581166_4198017643708909657_n.jpg - Ur Worx, Kortrijk

Logo Ur Worx uit Kortrijk

Ur Worx

Rozenpark 30
Kortrijk


Zoekwoorden: Isoleren van daken, Isoleren van platte daken, Hellende daken isoleren, Plaatsen van hellende en platte daken, Plaatsen van valse wanden, Plaatsen van valse plafonds, Roofingswerken, Resitrix plaatsen, Dakwerker, Valse plafonds gyproc
Rubrieken: Dakwerken, Gyprocwerken, Dakenreparaties, Dak Isolatie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.