Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Thuisverplegingspraktijk Evelyne Adam in Veurne, voor deskundige en discrete thuisverpleging op maat, van hygiënische zorgen tot compressietherapie

Het kan ons allemaal overkomen dat we tijdelijk, of permanent, verpleging nodig hebben en op zoek moet naar goede thuisverpleging in de buurt. Met de betrouwbare verpleegster aan huis van Thuisverplegingspraktijk Evelyne Adams in Veurne, ontvangt u de kwalitatief hoogwaardige zorg die u nodig heeft. U kunt ons bijvoorbeeld inzetten als wondzorg verpleegkundige, voor hygiënische zorgen, palliatieve zorg en stomazorgen, maar ook voor compressietherapie, spoelen port-a-cath en medicatie klaarzetten. Als diabetes educator staan wij ook klaar voor alles rondom diabeteszorg en inspuitingen. Kortom, wij bieden allround thuiszorg in de regio West-Vlaanderen.

De voordelen van thuisverpleging in Veurne

Moet u herstellen na een ongeluk of bent u al uit het ziekenhuis ontslagen, maar heeft u nog verpleegkundige hulp nodig? Dan kunt u dankzij thuisverpleging uitstekend thuis verder herstellen en sneller het ziekenhuis verlaten. Dankzij thuisverpleging hoeft u minder frequent terug naar het ziekenhuis en wordt u in uw eigen vertrouwde omgeving verzorgd. Uw behandelend arts kan thuisverpleging voor u voorschrijven en wij zorgen voor frequent contact met uw arts. Zo ontvangt u deskundige verpleging van een betrouwbare verpleegster aan huis.

Wat is een diabetes educator in regio West-Vlaanderen

Wanneer u gediagnosticeerd bent met diabetes, kan dit in eerste instantie een flinke impact hebben op uw leven.  Als diabetes educator, helpen we u omgaan met deze aandoening. Zo leren we u bijvoorbeeld welke voeding u het beste kunt vermijden, of juist wel kunt eten, hoe u uw bloedsuikerspiegel onder controle houdt en hoe u zelf insuline inspuit. Ook leert u een hypo of hyper te herkennen en wat u hieraan kunt doen en bespreken we speciale voetzorg. Samen krijgen we uw diabetes onder controle.

Sterker dankzij thuisverpleging van Thuisverplegingspraktijk Evelyne Adam

Dankzij goede thuisverpleging in de buurt voelt u zich sterker, u heeft immers een gediplomeerd deskundige aan huis. Wij houden uw herstel nauwlettend in de gaten en merken eventuele complicaties direct op. Bovendien bieden wij een luisterend oor en gaan wij altijd zeer discreet om met uw situatie. Thuisverplegingspraktijk Evelyne Adam is de thuiszorg in de regio en biedt u de volgende diensten:

  • Hygiënische zorgen
  • Inspuitingen
  • Stomazorgen
  • Diabetes educator
  • Palliatieve zorg
  • Compressietherapie
  • Spoelen port-a-cath
  • Wondzorg verpleegkundige
  • Diabeteszorg
  • Medicatie klaarzetten

Wellicht heeft u nog vragen voor ons, of wenst u meer informatie? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar u kunt ons ook een e-mail bericht sturen. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Hygienische zorgen Veurne, West-Vlaanderen

Hygiënische zorgen - Thuisverplegingspraktijk Evelyne Adam, Veurne

Thuisverplegingspraktijk Evelyne Adam

Paul de Gravelaan 6
Veurne

Thuisverplegingspraktijk Evelyne Adam in Google

Website: www.inforegio.be/thuisverplegingspraktijk-evelyne-adam

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Hygiënische zorgen, Inspuitingen, Thuiszorg in de regio, Palliatieve zorg, Compressietherapie, Spoelen port-a-cath, Wondzorg verpleegkundige, Goede thuisverpleging in de buurt, Medicatie klaarzetten, Betrouwbare verpleegster aan huis
Rubrieken: Thuiszorg, Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Thuisverpleging, Verpleegkundige Particulier

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.