Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Thuisverpleging Stephanie Vandeurzen, uw particuliere verpleegkundige voor liefdevolle zorg op maat in Oudsbergen

Bent u op zoek naar een professionele particuliere verpleegkundige? Maak dan snel een kennismakingsafspraak met Thuisverpleging Stephanie Vandeurzen in Oudsbergen. U kunt bij verpleegster Stephanie terecht voor een brede waaier aan diensten op het gebied van thuisverpleging. Hierbij kunt u denken aan hygiënische zorg, stomazorg, wondzorg, infuustherapie, diabeteszorg en palliatieve zorg. Ook kunt u thuisverpleging steunkousen en thuisverpleging port-a-cath ontvangen. Alles met evenveel persoonlijke liefde voor u als mens. Voor persoonlijke zorg op maat, gaat u naar Thuisverpleging Stephanie Vandeurzen.

Particuliere verpleegkundige aan huis

Heeft u tijdelijk of permanent extra vakkundige zorg aan huis nodig? Dan is het wel zo prettig dat u kunt vertrouwen op de liefdevolle aandacht van een ervaren en hartelijke thuisverpleegkundige. Bij Stephanie Vandeurzen bent u in goede handen. Al meer dan 11 jaar, werkt Stephanie vol overgave aan het helpen en verzorgen van mensen. Samen lief en leed delen, met een lach en een traan. Thuisverpleging Stephanie Vandeurzen staat garant voor een persoonsgerichte benadering, waarbij u naast haar deskundige hulp, ook mag rekenen op een luisterend oor. 

Hygiënische zorg op maat

Voor veel vormen van thuisverpleging heeft u een doorverwijzing van uw huisarts nodig. Maar wist u dat dit voor hygiënische zorg niet nodig is? Wanneer u na een ongeval, een operatie of ziekte niet meer volledig in staat bent alles volledig zelf te doen, helpen wij u graag een handje. Ook door ouderdom wordt het vaak wat lastig uzelf te wassen. Maar u wilt natuurlijk wel zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Wij bekijken samen met u, hoe we u kunnen helpen met hygiënische zorg, afgestemd op uw noden. Hierbij maken we altijd tijd vrij voor een praatje en sociaal contact. Zo voelen we ons samen op ons gemak en geniet u van een fris lichaam.

Voor een allround thuisverpleegkundige

Bij Thuisverpleging Stephanie Vandeurzen staat u, als klant, voorop. Wij nemen uitgebreid de tijd voor onze cliënten en behandelen iedereen op een warme, respectvolle en discrete manier. U bent van harte welkom om gebruik te maken van de volgende diensten bij u thuis:

  • Hygiënische zorg
  • Stomazorg
  • Palliatieve zorg
  • Wondzorg
  • Particuliere verpleegkundige
  • Thuisverpleging steunkousen
  • Infuustherapie
  • Verpleegster
  • Thuisverpleging port-a-cath
  • Diabeteszorg

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen in een persoonlijk gesprek.

Particuliere verpleegkundige - Thuisverpleging Stephanie Vandeurzen, Oudsbergen

Particuliere verpleegkundige - Thuisverpleging Stephanie Vandeurzen, Oudsbergen

Thuisverpleging Stephanie Vandeurzen

Heidestraat 15
Oudsbergen


Website: www.thuisverplegingstephanie.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Hygiënische zorg, Stomazorg, Palliatieve zorg, Wondzorg, Particuliere verpleegkundige, Thuisverpleging steunkousen, Infuustherapie, Verpleegster, Thuisverpleging port-a-cath, Diabeteszorg
Rubrieken: Thuiszorg, Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Thuisverpleging, Verpleegkundige Particulier

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.