Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Thijs Mincke BVBA uit Brakel voor uw dakwerken, schrijn- en timmerwerken en houten constructies

Bent u zover met uw projectvoorbereiding dat u een vakbekwame dakwerker zoekt of een timmerbedrijf dat uw schrijnwerken kan uitvoeren? Contacteer dan Thijs Mincke BVBA in Brakel voor een eerste gesprek en een gratis offerte. Dit bedrijf is gewend om u binnen de afgesproken tijd en uw beschikbare budget van dienst te zijn. De dienstverlening is: algemene dakwerken, gevelbekleding, bijgebouwen, houten constructies, schrijnwerker, binnenschrijnwerk, interieurschrijnwerk, plaatsen van ramen en deuren, op maat gemaakte deuren. Ook worden Veluxramen geplaatst, goed geïsoleerd en met een optimale lichtinval.

Goede samenwerking met andere professionals

Deze professional in dakwerken heeft reeds achttien jaar ervaring in schrijn-, dak- en timmerwerken. Zaakvoerder Thijs Mincke richtte zelf zijn succesvolle zaak op in Brakel. Hij gaat enkel voor tevreden klanten en zal u steeds bijstaan met zijn deskundig advies. Bovendien wordt elk project tot in de kleinste details afgewerkt en kan u rekenen op puur vakmanschap. Deze aanpak maakt het verschil en zorgt voor een mooi eindresultaat. De zelfwerkende patroon heeft de leiding over elke opdracht en werkt regelmatig samen met onderaannemers om u van de beste diensten te voorzien.

Uw droomproject wordt in korte tijd uitgevoerd

U kan beroep doen op deze stielman voor het maken van uw binnendeuren, trappen en ander binnenschrijnwerk. Alles wordt steeds vakkundig opgemeten en op maat gemaakt in de eigen werkruimte. Wenst u eerdere realisaties te bekijken? Vraag dan naar het beschikbare beeldmateriaal zodat u in een oogopslag te zien krijgt wat deze professional voor u te bieden heeft. Woont u in Oost- of West-Vlaanderen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een opmeting en een gratis offerte. Uw droomproject zal spoedig en geheel naar uw wens worden uitgevoerd.

Vraag professioneel advies aan deze vakman

Bent u op zoek naar een specialist in ramen en deuren in Brakel en wijde omgeving? Dan bent u bij schrijnwerker Thijs Mincke aan het juiste adres. Deze vakman maakt en plaatst de exemplaren helemaal op maat en in de stijl van uw woning. Ramen en deuren kunnen in allerlei materiaalsoorten gefabriceerd worden. U kunt kiezen uit hout, aluminium of PVC. Ook de binnenkant wordt professioneel afgewerkt. Ramen en deuren bepalen de look van uw woning. De keuzes die u maakt zijn belangrijk. Laat u daarin bijstaan door deze vakman met professioneel advies.

Contacteer Thijs Mincke BVBA in Brakel voor een kennismakingsgesprek of een offerte.

Logo BVBA Mincke Thijs uit Brakel

BVBA Mincke Thijs

Leierwaarde 16
Brakel


Website: www.thijsmincke.be

Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Gevelbekleding, Bijgebouwen, Houten constructies, Schrijnwerker, Binnenschrijnwerk, Interieurschrijnwerk, Plaatsen van ramen en deuren, Op maat gemaakte deuren
Rubrieken: Dakwerken, Schrijn- en timmerwerken, Schrijnwerkerij

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.