Kindak, Kampenhout

Bij Kindak staat een goede relatie tussen klant en personeel centraal. Wij zorgen voor uw dakproject van A tot Z en stoppen niet bij de oplevering, ook voor nazorg kunt u bij ons terecht.

Onze diensten:

  • Dakwerken en gevelwerken: Wij kunnen een nieuw dak leggen of uw oude dak repareren of herstellen. Dit doen we voor hellende en platte daken. We kunnen pannen, leien en natuurleien leggen. We zorgen voor het hele dakproject: de constructie van het onderdak, de aanleg van het groendak, het aanbrengen van dakrandbeveiliging en de afwerking.
  • Zinkwerken: Wij kunnen zinken dakgoten en schouwen installeren of repareren. Daarnaast kunt u ons ook benaderen voor andere werk aan uw zinken dak.
  • Timmerwerken: Wij kunnen alle soorten timmerwerken voor u realiseren, bijvoorbeeld bij een renovatie of een houtconstructie maar ook kasten en deuren.
  • Roofingwerken: Wij kunnen uw platte of hellende dak dichten met roofing. Roofing heeft een levensduur van 45 jaar en heeft minimaal onderhoud nodig. Bovendien is het 100% recycleerbaar.

Wij komen graag bij u langs voor een goede indruk van de werkzaamheden. Op basis hiervan stellen we een offerte op. Wij zorgen ervoor dat u altijd maar één aanspreekpunt heeft tijdens het gehele project. Daarnaast vinden we kwaliteit en nazorg zeer belangrijk, ook als het project al is opgeleverd.

Kindak, Kampenhout

Kindak

Mechelsesteenweg 67
KampenhoutWebsite:


Zoekwoorden: Hellende daken, Platte daken, Roofing, Goten, Dakkoepels, Timmerwerken, Gevelwerken, Zinkwerken
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.