TB-Dakwerken BVBA, Waasmunster

DakwerkenTB-Dakwerken BVBA uit Waasmunster is een familiebedrijf met 25 jaar ervaring in de dakwerken. Het vak is overgegaan van vader op zijn twee zoons. Samen hebben zij ruime ervaring om diverse soorten dakprojecten: nieuwbouw en renovatie, bij particulieren en bedrijven. Welke dakuitdaging u ook voor ons heeft: wij helpen u op een klantvriendelijke manier. Ons motto is dan ook al 25 jaar: de klant is koning! U kunt er bij ons van op aan dat het werk steeds van de hoogste kwaliteit is en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt uitgevoerd.

Diensten TB-Dakwerken BVBA

DakwerkenU kunt bij TB-Dakwerken BVBA terecht voor alles met betrekking tot daken:

  • EPDM
  • het plaatsen en herstellen van dakgoten

Werkwijze TB-Dakwerken BVBA

Wanneer u contact met ons opneemt, maken we altijd eerst een afspraak en komen we bij u langs. Tijdens dit bezoek bekijken wij wat er moet gebeuren. Vervolgens stellen wij een offerte voor u op, die geheel vrijblijvend is. Na uw akkoord gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. TB-Dakwerken BVBA is actief in de hele regio Waasland.

TB-Dakwerken BVBA

Vicus Pontrave 11
WaasmunsterWebsite:


Zoekwoorden: Hellende daken, Platte daken, EPDM, Ontmossen van daken, Gevelreiniging, Nieuwbouw, Dakgoten, Dakreparaties
Categorieën: Dakwerken, Lood en zinkwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.