Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

DSD Dakwerken en Karweien uit Knesselare voor dakrenovaties en vervanging inclusief goten en schrijnwerk

Zoekt u een dakwerkbedrijf dat vakkundig uw reparaties aan uw dakpartij uitvoert? Dan bent u aan het goede adres bij DSD Dakwerken en Karweien uit Knesselare. Het bedrijf voert alle werken uit die verband houden met hellende en platte daken: algemene dakwerken, dak renovatie, platte daken, hellende daken, karwei werken, roofing, zinkwerken, dak schrijnwerk. Zaakvoerder Smet Peter komt eerst bij u langs voor een verkennend gesprek. Een inspectie gaat aan het maken van een gratis offerte vooraf. U krijgt een kwalitatief hoogwaardig resultaat en een woning of bedrijfspand met de uitstraling die het verdient.

Hele zolderverdieping wordt aangepakt

Naast een beschermende functie is een hellend of plat dak ook een belangrijk esthetisch gegeven. Het is niet voor niets de ‘vijfde’ gevel van uw pand. Voor installatie en renovatie is DSD Dakwerken en Karweien uw professional. Ook voor verbouwingswerken inclusief isoleren van de zolderverdieping kunt u terecht bij DSD Dakwerken en Karweien, inclusief het plaatsen van dakramen of dakkapellen. Daarna worden de pannen naar uw keuze gelegd volgens de regels der kunst. De afmeting en type van de pannen bepalen mede de kostprijs. Kleine pannen leggen duurt langer dan grotere exemplaren. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

Er wordt altijd aan de isolatie gedacht

Samen met de klant maakt DSD Dakwerken en Karweien de keuzes voor renovatie of complete vervanging van platte daken. Er zijn veel meer verschillende soorten dakbedekking dan de meeste mensen weten. Naast pannen of leien wordt ook vaker EPDM-folie gebruikt. Bij een dergelijke ingreep wordt meteen aan de isolatie gedacht. Daardoor verliest uw woning of bedrijfspand minder warmte en dat scheelt flink op de energierekening. De dakfirma beschikt over het materieel en de ervaring voor alle dakwerken. De werkzaamheden omvatten alle lood- en zinkwerken en dakgootwerken.

Stijl van het dak klassiek, rustiek of modern

Het bedrijf zorgt voor alle bijkomende werken die nodig zijn: metselwerken, voegwerken, gevel werken, vloeren, terassen in alle hout soorten, tegels en klinkers plaasen, gyproc werken, schilderwerken binnen en buiten, ontmossen van daken gevels en terrassen. Het motto van DSD Dakwerken en Karweien: een dak moet zorgen dat uw huis droog is om te voorkomen dat er een ongezonde situatie ontstaat. Het dak is bovendien een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. De stijl van uw dak bepaalt u zelf: klassiek, rustiek of modern.

Contacteer DSD Dakwerken en Karweien in Bocholt voor een afspraak of een offerte.

Logo Dsd dakwerken en karweien uit Knesselare

Dsd dakwerken en karweien

Prinsengoeddreef 13
Knesselare

Dsd dakwerken en karweien in Google

Website: www.dsddakwerken.be

Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Dak renovatie, Platte daken, Hellende daken, Karwei werken, Roofing, Zinkwerken, Dak schrijnwerk
Rubrieken: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.