Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Garage Andries BVBA in Viane voor nieuwe auto’s, tweedehands auto’s en onderhoudservice

Bent u op zoek naar een Mazda-dealer in de regio Geraardsbergen in Oost-Vlaanderen? Dan bent u aan het juiste adres bij Garage Andries BVBA in Viane, Geraardsbergen. Het is een vertrouwd adres voor dit wereldmerk. Alle kennis en ervaring van het eigen merk is er aanwezig. U kunt er terecht voor onderhoud, vervanging voor een tweedehands of bestellen van nieuw. Deze merkdealer voorziet u van de juiste technische service. U profiteert van het gedetailleerde ondersteuningsapparaat van Mazda. Kom langs in de showroom aan de Edingseweg 468 in Viane en raak overtuigd van het vakmanschap van Garage Andries.

 Andries Garage BVBA, Viane (Geraardsbergen)

Compleet aanbod van servicediensten

Garage Andries is al ruim 25 jaren de Mazda-dealer in Viane (Geraardsbergen). Het is een echt familiebedrijf dat al drie generaties wordt aangestuurd en geleid van vader op zoon. Bij officiële Mazda verdeler Garage Andries kunt u vooral terecht voor Mazda auto’s, maar ook andere merken en diensten:

  • Verkoop van Mazda's
  • Verkoop van tweedehands auto's
  • Autocontroles
  • Winter check-up
  • Winterbanden en zomerbanden

Betrouwbaar onderhoud en herstellingen

Door Mazda opgeleide technici onderhouden uw Mazda volgens het boekje. Naast het gewone onderhoud controleren ze alle cruciale onderdelen op slijtage en zorgen dat alles elektronisch gedocumenteerd wordt. Met hun transparante prijzen komt u nooit voor verrassingen te staan. Uw digitaal onderhoudsboekje houden ze minutieus bij. Uw wagen is dus zeker in handen van experts. Contacteer ze of bereken de prijs van uw onderhoud op www.mazda.be. Bij Garage Andries maakt u gebruik van een totaalconcept voor onderhoud en verzekering van uw voertuig.

Jarenlange garantie voor heel Europa

Bovenop 3 jaar of 100.000 km algemene garantie, geniet uw nieuwe Mazda 3 jaar lang gratis Mazda-wegbijstand in heel Europa en zelfs op de volledige levensduur van uw Mazda, zonder beperking van kilometers of leeftijd, op voorwaarde dat u de voorgeschreven onderhoudsbeurten laat uitvoeren volgens de voorschriften van Mazda. Mocht u toch door pech worden getroffen, dan is Garage Andries uw redder in de nood. Het bedrijf beschikt over een eigen takeldienst waar u elke dag (24/7) gebruik van kunt maken. De garage onderhoudt en herstelt ieder automerk en is dealer van de complete Mazda-collectie.

Kom langs bij Garage Andries aan de Edingseweg 468 in Viane (Geraardsbergen) voor het aanbod en de voordelen.

Andries Garage BVBA

Andries Garage BVBA, Viane (Geraardsbergen)

Andries Garage BVBA

Edingseweg 468
Viane (Geraardsbergen)

Andries Garage BVBA in Google

Website: www.andries.mazda.be

Openingstijden
Maandag 08.00 - 12.00 13.00 - 18:30
Dinsdag 08.00 - 12.00 13.00 - 18:30
Woensdag 08.00 - 12.00 13.00 - 18:30
Donderdag 08.00 - 12.00 13.00 - 18:30
Vrijdag 08.00 - 12.00 13.00 - 18.00
Zaterdag 08.00 - 12.00
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Garage, Mazda auto's, Nieuwe auto's, Tweedehands auto's, Winterbanden, Zomerbanden, Mazda-dealer, Mazda-verdeler
Rubrieken: Garages, Tweedehands auto's, auto's, Onderhoud Auto's

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.