Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

GL Cars, Sint- Truiden

Op zoek naar een betrouwbare plek voor onderhoud aan uw auto? Kom dan naar GL-Cars in Sint-Truiden. Ook wanneer u op zoek bent naar een tweedehands auto bent u bij ons aan het goede adres.

Werkzaamheden:

  • Onderhoud: Voor zowel klein als groot onderhoud kunt u bij GL Cars terecht. Bij klein onderhoud controleren we de koplampen, accu en remmen. Daarnaast vervangen we de oliefilter en motorolie. Bij een groot onderhoud vervangen we daarnaast de luchtfilters, bougies en controleren we de uitlaat, schokdempers en banden.
  • Herstellingen: Moet uw auto hersteld worden? U kunt bij GL Cars terecht voor uiteenlopende herstellingen, zoals carrosserieherstellingen, koplampherstellingen en trekhaakherstellingen. U krijgt altijd een persoonlijke en efficiënte service, met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Vertrouw op 20 jaar ervaring!
  • Airco service: Met een aangename temperatuur in uw auto rijdt u comfortabel. Om een goede werking van airco en radiator te behouden, is onderhoud geen overbodige luxe. Wij kunnen uw aircocondensor en -compressor vervangen en de koelvloeistof vervangen.
  • Bandencentrale: Wij controleren uw banden en kunnen ze indien nodig herstellen of vervangen. Dit doen we voor banden van alle verschillende merken. Daarnaast kunnen we de banden ook uitbalanceren.
  • Tweedehandswagens: Kom langs voor de koop of verkoop van uw auto, u krijgt bij ons altijd een goede prijs. We zijn gespecialiseerd in de verkoop van kleine bestelwagens, SUV's, jeeps en lichte vrachtwagens. De bestelwagens zijn voornamelijk van Franse merken zoals Citroën, Renault en Peugeot. Onze auto's hebben een gemiddelde kilometerstand van 10.000-30.000 km.
GL Cars, Sint-Truiden

GL Cars

Tongersesteenweg 215
Sint-Truiden


Zoekwoorden: Autogarage, Garage, Tweedehands wagens, Carroserieherstellingen, Bandencentrale, Airco auto, Onderhoud auto
Rubrieken: Garages, Tweedehands auto's

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.