Feestzaal Ruytershove, Izegem

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een feest of werklunch? Ruytershove is de ideale locatie voor kleine en grote bijeenkomsten.

Feesten

Bij het organiseren van feesten houden we altijd rekening met uw wensen en budget. U kunt bij ons terecht voor verschillende feesten zoals een familiefeest, huwelijksjubileum, communiefeest of babyborrel. Daarnaast hebben we speciale formules voor vereningsfeesten, bedrijfsfeesten en doopfeesten.

Menu's

Bij een goed feest hoort natuurlijk lekker eten. Neem gerust contact met ons op voor een algemene prijslijst, kleine kaart, rouwmaaltijden of de traiteurdienst. Voor iedere gelegenheid hebben we een passend menu.

Feestzaal Ruytershove, Izegem

Bedrijven

U kunt niet alleen voor uw bedrijfsfeest bij ons terecht, maar bijvoorbeeld ook voor een zakenlunch of vergadering. Hiervoor kunnen wij een microfoon, scherm, projector, draadloos internet en flipchart beschikbaar stellen. Natuurlijk kunnen wij ook broodjes, dagschotels of een koffiebuffet verzorgen. U kunt op weekdagen zowel overdag als 's avonds bij ons terecht.

Zalen

U heeft bij ons de keuze tussen drie zalen. De spiegelzaal voor 45 personen en een eventuele buitenruimte. De bistrot voor groepen tot 30 personen en de grote zaal voor 100 personen. Natuurlijk kunnen we de zalen ook met elkaar combineren. Voor kinderen hebben we een speciale speelzaal.

Groepen

Heeft een dagtrip gepland met een grote groep? Ruytershove kan dienen als tussen- of eindstop. We hebben een ruime parking en een uitgebreid menu. Neem gerust contact op met de mogelijkheden voor bijvoorbeeld ontbijt, dagschotels, menu's, koffietafels, broodmaaltijden of dessertbuffet.

Feestzaal Ruytershove, Izegem

Feestzaal Ruytershove

Manegemstraat 37
IzegemWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Feestzalenverhuur tot 140 personen, Feesten, Familiefeesten, Babyborrels, Communiefeesten, Verjaardagen, Restaurant
Categorieën: Restaurants, Feestzalenverhuur, Feestzaal

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.