Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Domein Marsnil, Heers

Wilt u er even tussen uit? Samen met uw geliefde genieten van een heerlijk romantisch diner onder het genot van een drankje? Dat kan allemaal bij Domein Marsnil uit Heers! Hier kunt u heerlijk genieten van uw welverdiende rust met heerlijk eten, drinken en nog veel meer. Wij beschikken over een B&B, mooie vakantiewoning, restaurant, feestzalen en zelfs een wijngaarden.

Verblijven: Al sinds 1984 bestaat Het Karrehof wat onderdeel is van Domein Marsnil. Zo wordt u wakker met gezang van de vogels in de morgen, ’s middags is het heerlijk vertoeven in de gezellige binnenkoer en als het donker wordt kunt u heerlijk kijken naar de sterrennacht. 

Restaurant: Restaurant Marsnil is een open culinair huis waar je op een authentieke manier in een gezellige, harmonieuze en gastvrije sfeer kunt genieten van al het lekkers dat de keuken van Frederik en de tuin plus boom- en wijngaard te bieden hebben.

Wijndomein: De wijngaard telt maar liefst 1400 stokken Chardonnay en is uitgebreid met 800 stokken Pinot Noir. Ook hebben wij ook nog eens 150 stokken Riesling, 150 stokken Gewurztraminer en 150 stokken Auxerrois. De teelt gebeurt op natuurlijke wijze met preparaten op basis van kruiden en planten uit de omgeving.Seminars: Het inspirerende schuurgedeelte, waar de vloerverwarming met hout wordt gestookt, leent zich uitstekend voor allerlei vergaderingen, cursussen, trainingen, productvoorstellingen, feesten of andere groepsactiviteiten. Waar rust en zakelijk elkaar vinden.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op!

Restaurants, Vakantieboerderijen & gastenkamers, Bed & Breakfast, B&B, Restaurant, Wijndomein, Feestzaal, Vergaderruimtes, Culinaire gerechten, Gastenverblijf, Ontbijtbuffet, Half-pension en Overnachtingen in Heers, Limburg.

Logo Domein Marsnil uit Heers

Domein Marsnil

Batsheersstraat 35
Heers

Website: www.domeinmarsnil.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: B&B, Restaurant, Wijndomein, Feestzaal, Vergaderruimtes, Culinaire gerechten, Gastenverblijf, Ontbijtbuffet, Half-pension, Overnachtingen
Rubrieken: Restaurants, Vakantieboerderijen & gastenkamers, Bed & Breakfast

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.