Maasland Dakwerken, Dilsen-Stokkem

Zoekt u een betrouwbaar bedrijf in de bouwsector? Maasland Dakwerken heeft meer dan 15 jaar ervaring in dakwerken, zink- en koperwerken en karweien. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een persoonlijke service krijgen, daarom heeft u altijd een aanspreekpunt. Onze werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Werkzaamheden

  • Dakwerken: We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van Alcotile overzetdaken en het plaatsen van de platte metalen dakpannen Flattile. Daarnaast voeren we ook alle andere veelvoorkomende dakwerkzaamheden uit, zoals het plaatsen van dakkapellen en het afdichten van daken. Natuurlijk kunt u ons ook bellen voor kleine en grote herstellingen.
  • Zink- en koperwerken: Wij kunnen uw hanggoten en bakgoten vervangen door middel van koper of zink. Beide materialen hebben hun unieke eigenschappen waar we u graag over vertellen. Maasland Dakwerken komt consequent de afspraken na, dus bel ons gerust!
  • Karweien: Geen tijd of niet de kennis om de klussen in uw huis op te lossen? Bart Brouns voert alle kleine karweien voor u uit, zoals stopcontacten vervangen, verlichting ophangen, lekkende kranen herstellen, carports plaatsen en veluxramen plaatsen. Alle klussen worden zorgvuldig uitgevoerd tegen een competitieve prijs.


Neem gerust contact op voor meer informatie. Wij stellen graag een uitgebreide offerte voor u op.

Maasland Dakwerken

Hoogbaan 18
Dilsen-StokkemWebsite:

Maandag
op afspraak
Dinsdag
op afspraak
Woensdag
op afspraak
Donderdag
op afspraak
Vrijdag
op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
Gesloten

Zoekwoorden: Loodwerken, Zinkwerken, Koperwerken, Overzetdaken, Alcotile, Dakherstellingen, Platte daken, EPDM
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.