Dakwerken MJ, Hoboken (Antwerpen)

Bent u op zoek naar een bedrijf voor al uw dakwerken? Dan bent u hier op het goede adres. Bij Dakwerken MJ kunt u ervan uitgaan dat de dakwerken tot in de puntjes worden uitgevoerd met brede vakkennis.

Diensten

Hellende daken

Heeft u een nieuw dak nodig voor een nieuwbouwproject of renovatie? Denk dan eens aan Dakwerken MJ. Met de expertise die ze hebben, zorgen ze voor uw hellend dak en afwerkingen. U heeft ruime keuze uit verschillende vormen en materialen:

  • Leien
  • Natuurleien
  • Pannen
  • Roofing
  • Golfplaten

Weet u niet zo goed wat bij uw woning past? Ze geven u bijpassend advies! Ook kunt u bij ze terecht voor uw ramen en dakgoten.

Platte daken

Gaat u voor iets anders en kiest u voor een plat dak? Dakwerken MJ helpt u daarmee! Ze maken voor u een analyse en zorgen dat u geen overbodige kosten maakt. Ook herstellingen aan uw plat dak of draagstructuur is mogelijk.

Isolatiewerken

Een dakisolatie kan u een hoop geld besparen. Het is dus zeker erg interessant om daarin te investeren. Uw woning wordt dankzij een betere score van het EPC veel meer waard. De isolatiewerken worden uitgevoerd bij nieuwbouw en verbouwingsprojecten.

Herstellingen

Voor alle dakherstellingen komen ze bij u langs. Ook voor de kleinste herstellingen aan uw platte of hellend dak komen ze langs. Heeft u bijvoorbeeld schade overgehouden na een storm? Dakwerken MJ zorgt voor een snelle oplossing zodat u weer een veilig dak boven uw hoofd heeft.

Voor ieder budget zorgen ze voor de juiste oplossing. U komt zo nooit voor onverwachte kosten te staan. Wilt u nu nog meer informatie over Dakwerken MJ? Neem nog een kijkje op de website! Daar vindt u verder uitleg over de diensten. Ook kunt u ze altijd telefonisch bereiken.

 

 

Dakwerken MJ

Wielrijdersstraat 6
Hoboken (Antwerpen)Website:

Maandag
op afspraak
Dinsdag
op afspraak
Woensdag
op afspraak
Donderdag
op afspraak
Vrijdag
op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
Gesloten

Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Hellende daken, Platte daken, Dakisolatie, Dakherstellingen, EPDM, Onderhoud van daken en goten, Roofingswerken, Golfplaten, Dringende lekken
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.