Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Zet uzelf op de eerste plaats en maak een afspraak met de energetische therapeut van Bliss Coaching in Sint-Niklaas Oost-Vlaanderen

Ontdek de kracht en het helingsvermogen van energie in de praktijk van Bliss Coaching in Sint-Niklaas. Ga met een energetische therapeut op reis naar uw eigen kern door middel van healing en coaching. Vind uzelf terug door middel van chakra healing, aurahealing, HSP coaching of systemische opstellingen. Ook kunt u bij ze terecht voor begeleiding bij levenseinde vragen en healing op afstand. De professionele therapeuten kunnen daarnaast life coaching geven bij persoonlijke vragen en energetische therapie geven. Wilt u een afspraak maken bij therapeut, kies voor uzelf en kies voor Bliss Coaching.

Energetische therapeut, kies voor innerlijke vrede in Sint-Niklaas

Ieder mens beschikt over de middelen om voluit te leven, om gelukkig te zijn. Hulp nodig bij de eerste stap? Maak een afspraak met Bliss Coaching in Sint-Niklaas voor onder andere:

  • Reiki 
  • Energetische healing
  • Aurahealing
  • Chakra healing
  • Healing op afstand
  • (Hulp bij) meditatie en visualisatie
  • HSP coaching
  • Systemische opstellingen
  • Begeleiding bij levenseinde vragen
  • Life coaching

Samenwerken naar aurahealing, ‘heel’ worden

Er wordt naar u geluisterd bij Bliss Coaching in Sint-Niklaas. Samen met een ervaren energetische therapeut wordt er niet alleen gekeken naar de symptomen van klachten of problemen, maar vooral naar de oorzaken ervan. Tijdens energetische healing wordt er gekeken naar de onbalans die ervaren wordt, er wordt gezocht naar blokkades in het bewuste en onbewuste niveau. Vervolgens worden deze blokkades laag voor laag verwijderd om zo uit te komen bij de oorspronkelijke kern van de klacht of het probleem. Door middel van het zoeken naar de diepere betekenis achter de kern, wordt er uiteindelijk gewerkt naar herstel. 

Ontdek uw eigen kracht, u bent sterker dan u denkt

Wilt u gelukkig zijn maar heeft u het gevoel dat u niet vooruit komt, er iets mist of u geen controle hebt over uw leven? Ga dan samen met Bliss Coaching op zoek naar uw eigen kracht. Zij helpen u bij coaching op het gebied van persoonlijke, relationele, maatschappelijke, professionele en spirituele vragen, wensen en uitdagingen. Zij zijn er van overtuigd dat iedereen over de kracht en middelen beschikt om gelukkig te zijn, soms is daar hulp van buitenaf bij nodig. Met hun jarenlange ervaring en hun persoonlijke aanpak worden uw levensdoelen helder en komt de verwezenlijking ervan snel dichterbij.

Vragen of een consult inplannen? Neem contact op met Bliss Coaching uit Sint-Niklaas. U kunt ook het contactformulier invullen.

Aurahealing Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen

Aurahealing - Bliss Coaching, Sint-Niklaas

Bliss Coaching

Begijnenstraat 181
Sint-Niklaas

Bliss Coaching in Google

Website: www.blisscoaching.be

Zoekwoorden: Energetische therapie geven, Begeleiding bij levenseinde vragen, Coaching geven bij persoonlijke vragen, Aurahealing, HSP coaching, Systemische opstellingen, Healing op afstand, Energetische therapeut, Chakra healing, Afspraak maken bij therapeut
Rubrieken: Therapeuten, Coaching

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.