Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Kies voor slim en duurzaam wonen met de ervaren elektricien van T&T Renovatie in Zedelgem West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een elektricien voor uw nieuwbouw, renovatie of heeft u nood aan een van uw installaties? Dan bent u bij T&T Renovatie in Zedelgem West-Vlaanderen aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor ons vak voor al uw elektriciteitswerken voor nieuwbouw en elektriciteitswerken voor renovatie. Ons team ervaren elektriciens staat klaar om voor u aan de slag te gaan en u kunt een beroep op ons doen als u behoefte heeft aan een professionele laadpalen installateur, ervaren domotica installateur en installateur betonboringen. Ook voor het plaatsen van ventilatiesystemen bent u bij ons juist. Kies voor een slim huis met de kennis en technieken van T&T Renovatie!

T&T staat voor slim, duurzaam en efficiënt wonen

T&T Renovatie is een combinatie van talent! We zijn een bedrijf ontstaan vanuit onze twee zaakvoerders Tiffany en Tom. We zijn opgericht met een duidelijk doel: domotica en slimme elektriciteit beschikbaar maken in elk type woning. Tom, gebeten door moderne technieken op het vlak van elektriciteit en duurzame renovatie, en Tiffany, organisatorisch en administratief talent, bieden met T&T Renovatie een antwoord op het vraagstuk over duurzaam wonen. 

Uw ervaren elektricien in West-Vlaanderen

Een bestaande woning is vaak niet aangepast aan de nieuwe manier van omgaan met energie. Meer en meer huishoudens wekken zelf elektriciteit op via zonnepanelen, maar de bewoners zijn vaak niet thuis als deze panelen hun maximale capaciteit energie leveren. Dankzij een slimme elektrische installatie en aangepaste domotica kan energie op de meest efficiënte manier worden gebruikt in uw woning. Dit heeft een directe invloed op uw elektriciteitsfactuur en uiteraard ook op het klimaat. Deze duurzame oplossing is niet enkel weggelegd voor nieuwbouwprojecten, want T&T Renovatie focust zich hoofdzakelijk op elektriciteitswerken voor bestaande woningen en renovaties. Mogen we u hier eens meer over vertellen?

Onze diensten en services vanuit Zedelgem

Voordat we ons bij T&T Renovatie toespitsten op elektrische optimalisatie, ventilatie en duurzame elektriciteit waren we een ondernemer in algemene renovatiewerken. Deze kennis dragen we uiteraard altijd bij. U kunt daarom ook nog steeds op ons rekenen voor onze andere diensten, zoals kleine renovatieklussen.

  • Elektriciteitswerken voor nieuwbouw
  • Elektriciteitswerken voor renovatie
  • Ervaren elektricien
  • Laadpalen installateur
  • Ervaren domotica installateur
  • Plaatsen van ventilatiesystemen
  • Installateur betonboringen
  • Slim huis

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Ervaren elektricien Zedelgem, West-Vlaanderen

Ervaren elektricien - T&T Renovatie, Zedelgem

T&T Renovatie

Boudewijn Hapkinstraat 39
Zedelgem


Website: www.tnt-renovatie.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Elektriciteitswerken voor nieuwbouw, Elektriciteitswerken voor renovatie, Ervaren elektricien, Laadpalen installateur, Ervaren domotica installateur, Plaatsen van ventilatiesystemen, Installateur betonboringen, Slim huis
Rubrieken: Bouwbedrijven, Elektriciens - Installateurs, Elektriciteitswerken, Betonboringen, Ventilatie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.