Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Elektrooghe, Zwevele

Elektrooghe uit Zwevezele voorziet uw algemene elektriciteit

Voor algemene elektriciteit werk in Zwevezele en wijde omgeving kunt u terecht bij Elektrooghe. Zowel voor de opbouw van elektrische installaties in nieuwbouw, als voor de renovatie van bestaande is Elektrooghe u van dienst. Steeds volgens hoogstaande normen wordt uw installatie nagekeken en onder handen genomen. Er wordt gewerkt met kwaliteitsvolle merken zoals Niko, Schneider, Duotecno, Sylvana, Philips. Daarnaast is uw vakman Elektrooghe een uitblinker in de nieuwste technologische toepassingen van domotica. Slechts één knop om alle lichten te doven wanneer u het huis verlaat? Een verwarmd huis bij thuiskomst? Of uw elektriciteitsuitgaven beheren via uw smartphone? Het zijn slechts enkele van de vele toepassingen die domotica u biedt.

Voor zowel nieuwbouw als in renovaties

En dat zowel in nieuwbouw als in renovaties. Elektrooghe plaatst elektriciteit in huizen van particulieren, maar is even goed inzetbaar bij kmo’s of in de industrie. Bij uw elektrische installatie in huis is belangrijk dat uw installatie voldoet aan de wettelijke reglementeringen. Elektrooghe zorgt ervoor dat uw installatie volledig gekeurd wordt. Elektrooghe gaat voor service en staat steeds in voor kwalitatieve afwerking van uw project en elektriciteitswerken. Door de beste materialen te gebruiken krijgt u een feilloze en duurzame installatie. Professionele toepassing van domotica zorgt voor integratie van technologie en diensten. Toepassing van led verlichting krijgt daarbij alle aandacht.

Advies voor lichtsterkte, kleur en verbruik

Uw ideeën en noden worden samen bekeken. Steeds met professioneel advies over lichtsterkte, kleur, verbruik, voor- en nadelen van iedere keuze. Nadat de plannen zijn gemaakt gaan de voorbereidende werken van start. Met een gedetailleerd plan worden leidingen voor zowel binnen- als buitenverlichting met de juiste kabels aangesloten.

Overtuig uzelf door een bezoek aan de fotogalerij op de website van Elektrooghe. Contacteer elektricien Elektrooghe voor vrijblijvende opmetingen en offertes.

Elektrooghe, Zwevezele

Elektrooghe

Kortrijksteenweg 26B
Zwevezele


Website: www.elektrooghe.be

Zoekwoorden: Elektriciteitswerken, Elektricien, Industriële elektriciteitswerken, Laagspanning, Domotica, Plaatsen van verlichting, Installatie Industriële elektriciteit, Algemene elektriciteitswerken, Elektriciteitswerken voor nieuwbouw en renovatie
Rubrieken: Elektriciens, Elektriciens - Installateurs, Zonnepanelen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.