Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Electro Home, Hoeselt

Een comfortabel huis begint met een goede elektriciteitsinstallatie. De vakmannen van Electro Home zoeken met u naar de beste oplossing voor uw woning. Ze kunnen een volledige elektrische installatie plaatsen of het oude systeem onderhouden of repareren.

Electro Home, Hoeselt

Domotica

Gemak dient de mens! Geluidsinstallatie, rolluiken en andere elektrische toestellen zijn door middel van domotica met een druk op de knop te bedienen. Door middel van videofonie en parlofonie krijgt u een veiliger huis en beslist u wie er binnen komt. Bij alles geldt: gebruiksgemak staat voor op.

Doe het zelver

Natuurlijk kunnen wij uw hele huis van elektriciteit voorzien en het project van a tot z uit handen nemen. Wilt u liever zelf aan de slag? Vertrouw dan op onze elektrische materialen en verlichtingsapparatuur.

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Electro Home, Hoeselt

Electro Home

Kerkstraat 18A
Hoeselt

Website: www.electrohomehoeselt.be

Zoekwoorden: Elektriciteitswerken, Domotica, Brandbeveiliging, Branddetectie, Elektriciteitswerken nieuwbouw & renovatie, Videofonie, Parlofonie, Plaatsen van verlichting
Rubrieken: Elektriciens, Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.