Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Volledige elektriciteitsinstallatie laat u installeren door KVR Technics in Schelle Antwerpen

Bent u op zoek naar een elektricien en installatie specialist in Antwerpen? Dan bent u bij KVR Technics in Schelle aan het juiste adres. Ons team staat dagelijks klaar voor de installatie van uw elektriciteit renovatie en elektriciteit voor nieuwbouw. Schakel ons in als u de wens heeft voor laadpalen installeren, wij zijn een erkend laadpaal installateur en thuisbatterij installateur. Daarnaast kunt u op ons rekenen voor de installatie van domotica en uw volledige elektriciteitsinstallatie. Zoekt u voor uw interieur een elektricien voor verlichting plaatsen en/of een elektricien installeren van stopcontacten? Ook dan doet u gerust een beroep op ons. Wij staan klaar om voor u aan de slag te gaan. 

Volledige elektriciteitsinstallatie door uw specialist

KVR Technics in Schelle staat bekend als een autoriteit in elektriciteit! We zijn een jong bedrijf opgericht door Kaj Vissers en gespecialiseerd in elektriciteit en verlichting. Bent u op zoek naar een elektricien in Antwerpen met een passie voor het vak? Dan is KVR Technics het team dat u zoekt. We richten ons op een unieke, klantgerichte aanpak waarbij kwaliteit voorop staat. Ons team zorgt er voor dat we op de hoogte zijn van de laatste technieken. En in deze snel evoluerende wereld waarin energiebesparing en gebruiksgemak steeds meer doorwegen bij het (ver)bouwen van een woning, gaan wij graag actief met u op zoek naar de meest energiezuinige oplossing volledig op maat van uw persoonlijke situatie. Voor u als particulier, als u een bedrijf runt en als u aannemer op zoek bent naar een goede elektricien voor een vaste of tijdelijke samenwerking. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie, advies en/of een offerte. 

Uw domotica en laadpalen in Schelle

Omdat enkel het beste goed genoeg is voor de klant, werkt KVR Technics uitsluitend met Niko Home Control voor uw domotica. Dit gerenommeerd systeem wordt door heel wat gespecialiseerde installateurs geprezen voor zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak. We passen uw oude systemen aan, breiden ze indien mogelijk uit of plaatsten een volledig nieuw systeem volledig van A tot Z. Dit omvat onder andere het afstellen van automatische verlichting en rolluiken, de installatie van video en parlofonie en diverse andere instelbare opties. Ook voor uw laadpalen kiest u het voor de beste kwaliteit met onze services. Tegenwoordig rijden steeds meer mensen met een elektrische wagen. Een eigen laadpaal is dan ook niet langer een overbodige luxe. We bekijken graag samen met u waar u deze het best kunt installeren. Hierbij is zowel een installatie op een muur als aan de hand van een aparte paal mogelijk. 

Onze diensten op een rij in Antwerpen

Heeft u interesse in een samenwerking met KVR Technics en vindt u het fijn om reeds enkele realisaties te kunnen zien? Ontdek in de fotogalerij de diverse projecten van elektriciteitswerken bij een ruwbouw tot de volledige installatie van domotica en elektriciteit bij een renovatie. U krijgt meteen ook al een beeld van hoe en waar een privé laadpaal kan geplaatst worden. Neem contact met ons op voor:

  • Elektriciteit renovatie
  • Elektriciteit voor nieuwbouw
  • Laadpalen installeren
  • Laadpaal installateur
  • Thuisbatterij installateur
  • Installatie van domotica
  • Volledige elektriciteitsinstallatie
  • Elektricien voor verlichting plaatsen
  • Elektricien installeren van stopcontacten

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Volledige elektriciteitsinstallatie Schelle, Antwerpen

Volledige elektriciteitsinstallatie - KVR Technics, Schelle

KVR Technics

Antoon Van Dyckstraat 19
Schelle

KVR Technics in Google

Website: www.kvrtechnics.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Elektriciteit renovatie, Elektriciteit voor nieuwbouw, Laadpalen installeren, Laadpaal installateur, Thuisbatterij installateur, Installatie van domotica, Volledige elektriciteitsinstallatie, Elektricien voor verlichting plaatsen, Elektricien installeren van stopcontacten
Rubrieken: Domotica, Elektriciens - Installateurs, Elektriciteitswerken, Laadpalen voor Elektrische wagens, Elekriciens

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.