Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

B-Volted in Izegem, uw deskundige elektricien voor nieuwbouw en renovaties

Zoekt u een specialist op het gebied van elektriciteitswerken? Maak dan snel een afspraak met B-Volted in Izegem; uw elektricien voor nieuwbouw en elektricien voor renovaties. B-Volted verzorgt op professionele wijze al uw binnenshuis elektriciteit en buitenshuis elektriciteit op maat. Beschikt u over een elektrische wagen? Dan realiseren wij de installatie laadpalen aan huis of op het bedrijf. Wilt u uw eigen elektriciteit opwekken? Voor duurzaam wonen komen wij zonnepanelen plaatsen, waarbij wij uw panelen koppelen aan een thuisbatterij. Ook voor het inrichten van een slimme woning helpen wij u met de aanleg van domotica als een video en parlofonie aansluiting. Kortom, voor een allround vakman op het gebied van elektra, gaat u naar B-Volted.

Elektricien voor nieuwbouw - B-Volted, Izegem

Welkom bij B-Volted

Zaakvoerder Brian Postlethwaite, heeft een passie voor elektriciteitswerken. Dit zit u niet alleen terug in een perfect uitgevoerde uitwerking van zijn opdrachten, maar merkt u ook aan uw netwerk. Met meer dan 6 jaar ervaring op de teller, is gediplomeerd elektricien altijd op de hoogte van de laatste technieken. Van het installeren van elektriciteitskasten tot het koppelen van zonnepanelen aan een thuisbatterij, alles is mogelijk. Welke opdracht Brian ook voor u uitvoert, B-Volted staat garant voor een efficiënte en deskundige service met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Elektricien voor nieuwbouw

Bent u bezig met het bouwen van uw woning? Dan komt daar ook elektra aan te pas. Bij B-Volted leggen wij graag uw complete elektriciteitsnetwerk voor u aan van A tot Z. Allereerst bespreken we uw wensen en geven gericht advies over de verschillende mogelijkheden. Wilt u slim wonen? Dan zorgen wij voor de installatie van domotica. Bent u gericht op duurzaamheid? Dan kijken we naar de opslagcapaciteit van uw zelf opgewekte zonne-energie met een thuisbatterij. Wij bespreken graag elke optie met u in een persoonlijk gesprek.

Voor een snelle service

B-Volted werkt in een straal van 50 kilometer rondom Izegem in opdracht van zowel bedrijven als particulieren. Onze offertes zijn gratis en vrijblijvend en ontvangt u al binnen 72 uur na ons kennismakingsgesprek. Wij bieden al onze opdrachtgevers o.a. de volgende diensten:

  • Elektricien voor nieuwbouw
  • Elektricien voor renovaties
  • Binnenshuis elektriciteit
  • Buitenshuis elektriciteit
  • Installatie laadpalen
  • Zonnepanelen plaatsen
  • Panelen koppelen aan een thuisbatterij
  • Domotica
  • Video en parlofonie aansluiting

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Elektricien voor nieuwbouw - B-Volted, Izegem

Elektricien voor nieuwbouw - B-Volted, Izegem

B-Volted

Dam 8 bus 10
Izegem


Website: www.b-volted.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Elektricien voor nieuwbouw, Elektricien voor renovaties, Binnenshuis elektriciteit, Buitenshuis elektriciteit, Installatie laadpalen, Zonnepanelen plaatsen, Panelen koppelen aan een thuisbatterij, Domotica, Video en parlofonie aansluiting
Rubrieken: Elektriciens, Domotica, Elektriciens - Installateurs, Zonnepanelen, Laadpalen voor Elektrische wagens

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.