Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

K.A.J. Construct in Heusden-Zolder, voor uw algemene elektriciteitswerken, domotica, sanitair en gyprocwerken

Op zoek naar een elektricien of loodgieter in de regio Heusden? U kunt vertrouwen op de diensten van K.A.J. Construct uit Heusden-Zolder, regio Limburg. We zijn gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken, videofonie en parlofonie, domotica, sanitair, gyprocwerken en badkamerrenovatie. Door geheel Vlaanderen kunt u rekenen op K.A.J. Construct. Door jarenlange ervaring in de branche is het de juiste partner voor uw elektriciteitswerken.

Sanitair in Heusden-Zolder en omgeving

Als ervaren loodgieter kan K.A.J. Construct u helpen met de plaatsing van sanitaire artikelen. Een degelijke installatie van uw sanitair is essentieel voor een aangename levenscomfort. We werken met kwalitatieve materialen om u een duurzaam resultaat te garanderen.

Gyprocwerken in de regio Limburg

Gyproc heeft vele toepassingen. Het is een gemakkelijke en voordelige oplossing voor als u wilt spelen met ruimtes in uw woning. Scheidingswanden en voorzetwanden bieden elk op hun eigen manier de oplossing in uw huis. Gyproc is een flexibel product dat eenvoudig is om op te zetten.

Algemene elektriciteitswerken

Voor het installeren in zowel nieuwbouw als verbouwingen kunt u K.A.J. Construct raadplegen. Omdat er wordt gewerkt met kwalitatieve materialen en merken kunt u gegarandeerd er vanuit gaan dat alles tip top verricht wordt. Tevens staat duurzaamheid steeds hierbij voorop. Ook voor verlichting voor binnen en buiten uw woning kunt u rekenen op K.A.J. Construct. 

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact opnemen. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier.

Algemene elektriciteitswerken Heusden-Zolder, Limburg

Elektriciens, Elektriciens - Installateurs, Elektricien, Elektriciteitswerken, Badkamerrenovatie, Sanitair, Loodgieter en loodgieterij, Gyprocwerken, Videofonie en parlofonie, Domotica en Algemene elektriciteitswerken in Heusden-Zolder, Limburg.

Algemene elektriciteitswerken - K.A.J. Construct, Heusden-Zolder

K.A.J. Construct

Kleuterweg 1 Bus 12
Heusden-Zolder

K.A.J. Construct in Google

Website: www.kaj-construct.be

Zoekwoorden: Elektricien, Elektriciteitswerken, Badkamerrenovatie, Sanitair, Loodgieter en loodgieterij, Gyprocwerken, Videofonie en parlofonie, Domotica, Algemene elektriciteitswerken
Rubrieken: Elektriciens, Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.