Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Geniet van een oase aan smaken bij Perzisch restaurant 'T Safraantje in Zottegem Oost-Vlaanderen

Heeft u zin in een oase aan smaken in een van de beste Persische restaurants in België? Kom dan snel eens naar 'T Safraantje in Zottegem en geniet van iedere hap! We heten u van harte welkom in ons restaurant Perzische keuken en restaurant Afghaanse keuken. Geniet in en buiten ons restaurant met tuin en restaurant met terras. We zijn een restaurant specialiteit Perzische gerechten, restaurant specialiteit Afghaanse gerechten, maar bieden u ook het beste van een restaurant met Indische gerechten! Ook voor take-a-way bent u in ons Perzisch restaurant 'T Safraantje aan het juiste adres.

Het Perzisch restaurant in Oost-Vlaanderen

'T Safraantje is een uniek restaurant met speciale en traditionele Perzische gerechten. Bij ons is het gezellig, de keuken is snel en het eten is van uitstekende kwaliteit! We hebben een creatieve keuken die het accent legt op de bijzondere kruiden. De zelfbedachte smaakcombinaties in het menu zijn alleen bij ons te proeven. Ons restaurant biedt een zeer aangename ambiance en onze ingrediënten zijn altijd vers. We staan niet voor niets bekend als het beste Perzische restaurant in Oost-Vlaanderen. Dit mede vanwege de kwaliteit en originaliteit van onze keuken. Komt u ook eens proeven?

Kom langs, proef en geniet in Zottegem

Heeft u al trek gekregen? Boek dan snel uw tafeltje in 'T Safraantje. Wilt u liever thuis of op locatie eten? Neem dan contact op voor het plaatsen van uw bestelling. Waar u ook proeft van onze authentieke gerechten, u zult altijd genieten van het beste:

  • Restaurant Perzische keuken
  • Restaurant Afghaanse keuken
  • Restaurant met tuin
  • Restaurant met Indische gerechten
  • Restaurant met terras
  • Restaurant specialiteit Perzische gerechten
  • Restaurant specialiteit Afghaanse gerechten
  • Take-a-way
  • Perzisch restaurant

Onze huisspecialiteiten op authentieke wijze 

In ons restaurant duikt u de historie in met onze eeuwenoude gerechten en authentieke ingrediënten. Er is voor ieder wat wils en we hebben een ruime keus aan vegetarische en Halal gerechten. Onze keuken is van dinsdag tot en met zondag open, dus boek uw tafeltje, kom langs of bestel en overtuig uzelf! We laten u graag genieten van onze huisspecialiteiten bereid op authentieke wijze. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een reservering en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Perzisch restaurant Zottegem, Oost-Vlaanderen

Perzisch restaurant - 'T Safraantje, Zottegem

'T Safraantje

Markt 15
Zottegem

Website: www.t-saffraantje.be

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 - 22:00
Woensdag 10:00 - 22:00
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 00:00
Zaterdag 10:00 - 00:00
Zondag 10:00 - 00:00
Zoekwoorden: Eetgelegenheid Perzische gerechten, Afghaans culinair restaurant, Restaurant met buitenruimte, Eetgelegenheid met terras, Indisch restaurant, Gespecialiseerd Perzisch restaurant, Exclusief Afghaans restaurant, Afhaalrestaurant, Indiaas culinair restaurant, Eetgelegenheid Afghaanse gerechten
Rubrieken: Restaurants, Bistro, Koffiebar, Koffiehuis, Take-a-way

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.