Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

C.L Electric, Oostende

Bent u op zoek naar een specialist in elektriciteit en ventilatie? Dan heeft u zojuist gevonden wat u zocht want C.L Electric uit Oostende is uw specialist op dat gebied! Wij zijn een jong dynamisch team maar ondertussen hebben we wel meer dan 15 jaar ervaring en gaan we ook geen enkele uitdaging meer uit de weg. Kijk gerust even rustig rond op onze website voor de diensten en de eventuele mogelijkheden.

Werkzaamheden C.L Electric

  • Elektriciteit: Heeft uw huis of appartement, winkel of garage nieuwe elektriciteit nodig? Of het nou om een renovatie of nieuwbouw project gaat, wij realiseren het voor u! Veilig, feilloos en snel zo doen wij dat bij C.L Electric.

  • Ventilatie: Elke dag wordt de lucht in ons huis vervuild door ademen, koken, verbranding zweten en nog heel veel meer. Zonder ventilatie ontstaat al snel een vuile en vochtige lucht in huis. Dat kan veel ongemak en problemen veroorzaken. Een muffe lucht, bacteriën en vocht om er een aantal te noemen. Met de komst van isolatie is ventileren steeds belangrijker geworden in onze woning. Daar waar het vroeger vaak vanzelf gebeurde door middel van ventilatie door deuren, ramen kieren en spleten in muren... Is het tegenwoordig stevig en goed geïsoleerd maar moeten we wel zelf de ventilatie regelen. U snapt het al, geen probleem bij C.L Electric!

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan nu contact met ons op!

 

C.L Electric

CLElectric, Oostende

CLElectric

August Vermeylenstraat 118 bus 1
Oostende

CLElectric in Google

Website: www.clelectric.be

Zoekwoorden: Elektriciens, Installateurs, Verlichting, Domotica, Herstellingen, Automatisatie, Elektriciteitsmateriaal, Camerabewaking, Betonboringen, Ventilatie
Rubrieken: Elektriciens - Installateurs, Elektriciteitswerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.