Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Keepke’s alles in Bree, trimsalon voor uw hond voor een perfecte verzorging, dagopvang, uitlaatservice en meer

Deelt u uw huishouden ook met een trouwe viervoeter? Breng dan zeker eens een bezoek aan Keepke’s alles in Bree. In onze trimsalon ontvangt uw hond de beste verzorging op maat. Zo bieden wij een massage voor honden, wassen we uw hond en zorgen voor een perfect vachtonderhoud en keurige toilettage. Voor onze klanten met een druk bestaan, bieden wij een dagopvang en uitlaatdienst, zodat uw hond ook overdag lekker in gezelschap is van andere mensen en dieren. Gaat u op vakantie en kan uw hond niet mee? Dan kunt u met een gerust hart uw hond bij ons achterlaten in ons dierenpension. Bovendien, nemen wij hier ook de zorg van uw knaagdieren op ons. Wij zien u graag binnenkort bij Keepke’s alles.

Professionele trimsalon voor alle rassen in Bree

Uw hond wisselt gemiddeld twee keer per jaar van vacht, naargelang de jaargetijden. Zo hebben honden normaliter een wintervacht en een zomervacht. Dit merkt u goed aan de ruiperiode die hierbij hoort en de hoeveelheid losse haren in huis. Met een goede vachtverzorging en trimbeurt, maakt u het uw hond een stuk aangenamer. Door regelmatig te trimmen, voorkomen we pijnlijke klitten in de vacht en een eventuele huidbeschadiging. Bovendien kijken we de oren, ogen en nageltjes direct voor u na. Eventuele vachtproblemen worden hiermee vroegtijdig opgespoord. Wij vertellen u graag meer over de noodzaak van trimmen tijdens een persoonlijke kennismaking.

Hondenuitlaatservice en dagopvang in Limburg

Niemand laat zijn hond graag de hele dag alleen, maar we moeten allemaal ook naar ons werk. Wilt u ook graag het beste voor uw hond? Maak dan gebruik van onze uitlaatservice of dagopvang. Door gebruik te maken van de uitlaatservice, maakt uw hond tijdens uw afwezigheid toch een heerlijke wandeling en krijgt zo de broodnodige beweging die hij verdient. In onze dagopvang kan uw hond lekker ravotten met soortgenootjes, waarna hij aan het einde van uw werkdag weer voldaan naar huis keert. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Ook voor vrolijke hondentaarten

Wilt u uw hond, of de hond van een vriendin, verrassen met een lekkere traktatie? Kijk dan eens bij onze speciale hondentaarten in de smaken kip, tonijn of worteltjes. Succes gegarandeerd! Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Dierenpension
  • Trimsalon
  • Vachtonderhoud
  • Toilettage
  • Verzorging
  • Wassen
  • Uitlaatdienst
  • Dagopvang
  • Massage voor honden
  • Knaagdieren

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Trimsalon Bree, Limburg

Trimsalon - Keepke's alles, Bree

Keepke's alles

Swennenstraat 32
Bree

Keepke's alles in Google

Website: www.keepke.be

Zoekwoorden: Dierenpension, Trimsalon, Vachtonderhoud, Toilettage, Verzorging, Wassen, Uitlaatdienst, Dagopvang, Massage voor honden, Knaagdieren
Rubrieken: Dierenwinkel, Dierenpensions België, Trimsalon

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.