Daktrim, Oelegem

Bent u opzoek naar een dynamisch en professioneel dakwerk bedrijf? Zoek dan niet verder! Wij van Daktrim in Oelegem zijn een snelgroeiend dakwerkers bedrijf in de provincie Antwerpen. Met veel passie en enthousiasme staan wij dagelijks voor u klaar. Of het nu gaat om de plaatsing van loodgieterij, verbouwingen of geheel nieuw dak: de samenwerking met Daktrim is altijd de juiste keuze voor u.

Werkzaamheden Daktrim

  • Dakwerken: U wenst toch ook dat uw dak een leven lang mee gaat? Dan is het dus enorm belangrijk dat u voor de aanleg hiervan beroep doet op een professional die weet waar hij het over heeft. Wij hebben deze professionele vakmannen in huis voor al uw projecten die met veel passie te werk gaan. Wij gebruiken enkel kwaliteitsproducten zodat wij van Daktrim u een perfect eindresultaat kunnen garanderen. Zowel voor zadeldaken als platte daken kunt u bij ons dakwerkersbedrijf terecht. Ons vakkundig team zorgt voor een degelijke isolatie, houtstructuur en dakbedekking.

  • Aannemer: Bent u op zoek naar een betrouwbare en eerlijke aannemer? Bij veel mensen gaat dit vaak niet van een leien dakje... Gelukkig staat Daktrim ook in dit opzicht iedere keer weer klaar voor u! Indien gewenst, verzorgen wij voor een vlot verloop van de werken, voor eender welke renovatie of verbouwing.

  • Kleine loodgieterij: Als u een vakbekwame loodgieter zoekt voor loodgieterij dan weet u ons te vinden! Onze professionals hebben jarenlange ervaring met het aansluiten en klaarleggen van de nodige leidingen. Zowel voor kleine als grote herstellingen en reparaties kunt u bij ons terecht. Ons team staat voor u klaar en helpt u zo spoedig mogelijk en dit tegen eerlijke prijs.

U heeft nog vragen? Of wenst nog meer informatie en/of een geheel vrijblijvende offerte? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Dakwerken, Isolatiewerken, Klussenbedrijven, Gevelisolatie, Dakwerkersbedrijf, Zolderisolatie, Plaatsen van velux dakramen, Dakgoten, Dakafvoer plaatsen, Kelderisolatie en Kleine loodgieterij in Lier, Antwerpen.

Daktrim

Knodbaan 126
OelegemWebsite:

Maandag
09.00-12.00 , 15.00-19.00
Dinsdag
09.00-13.00
Woensdag
09.00-13.00
Donderdag
09.00-12.00 , 15.00-19.00
Vrijdag
09.00-13.00
Zaterdag
09.00-13.00
Zondag
09.00-13.00

Zoekwoorden: Dakwerkersbedrijf, Zolderisolatie, Plaatsen van velux dakramen, Dakgoten, Dakafvoer plaatsen, Kelderisolatie, Kleine loodgieterij, Platte daken , Dakkoepels plaatsen, Aansluiten van dakdoorvoer
Categorieën: Dakwerken, Isolatiewerken, Klussenbedrijven, Gevelisolatie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.