H.E.M. BVBA, Grimbergen

Bent u op zoek naar een aannemer voor uw renovatiewerken of dakwerken? Zoekt u een professioneel bedrijf waarbij u terecht kan voor uw gyproc en/of goten? Neem dan contact op met H.E.M. BVBA gevestigd in Grimbergen. U als klant staat centraal bij ons. U kunt er dan ook van uitgaan dat u voor de volle 100 procent tevreden zult zijn. Wij leven de gemaakte afspraken correct na en werken uw project tijdig af. Wij richten ons op klanten binnen een straal van circa 100 kilometer rondom Grimbergen. Op die manier weet u zeker dat wij geen tijd zullen verliezen en wij afstandsvergoedingen voor u als klant binnen de perken kunnen houden. H.E.M. komt eerst bij u langs waarna wij uw wensen en de mogelijkheden die u heeft bespreken. Daarna kunnen we u een offerte op maat laten toekomen.

H.E.M is gespecialiseerd in het renoveren van uw dakwerken

Renovatiewerken

Professionele metselwerkenVoor welke werken kunt u bij H.E.M. terecht?

  • Dakwerken: Een van onze specialisaties is het renoveren van daken. Dat merkt u aan de technieken die wij toepassen. Wij gebruiken alleen de beste en nieuwste technieken.
  • Aannemer: U bent bij ons verzekerd van betaalbare prijzen. Vooraf en tijdens de werken kunt u nog met ons bespreken wat uw wensen zijn en welke eventuele aanpassing u zou willen doorvoeren.
  • Metselwerken: H.E.M. staat garant voor vakwerk: Dat wil zeggen een mooie en correct geplaatste muur met het juiste materiaal.
  • Gyproc: Voor perfect geplaatste wanden om extra (kast)ruimte te creŽren of voor de afwerking van plafonds en zolder staat H.E.M. graag tot uw dienst.
  • Schrijnwerken: Voor alle binnen- en buitenschrijnwerken voor uw woning of bedrijf.

Meer informatie over onze renovatiewerken? Neem gerust contact met ons op.

Binnen- en buitenschrijnwerken van H.E.M.

Plaatsing van gyprocwanden

H.E.M. BVBA

Westvaartdijk 157
GrimbergenWebsite: ,


Zoekwoorden: Renovaties, Aannemersbedrijven, Aannemers, Renoveren, Algemene dakrenovaties, Renovatiewerken, Metselwerken, Schrijnwerken, Professionele aannemer, Gyprocwerken
Categorieën: Dakwerken, Renovatiewerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.