Dakwerken De Mey Erik, Hofstade

Op zoek naar een dakdekker? Dakwerken De Mey Erik is uw specialist in dakwerken. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij voor een vakkundige aflevering. Bij ons wordt altijd gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen zodat u er zeker van kunt zijn dat uw nieuwe dak of dak renovatie nog jaren meegaat. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor professioneel advies.

Werkzaamheden Dakwerken De Mey Erik:

  • Helende Daken:
    De Mey Erik is uw expert in het het plaatsen, renoveren of onderhouden van uw hellend dak. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Al ons werk wordt geleverd met 10 jaren garantie.

  • Platte Daken:
    Daarnaast verzorgen wij ook het werk voor alle platte daken. Dit alles met de beste dienstverlening en kwaliteit. Door ons persoonlijk contact wordt elke oplossing op maat gerealiseerd.

  • Koepel:
    Ook voor het plaatsen, vervangen of uitbreiden van een koepel. Deze worden door onze ervaring perfect geplaatst

Voor een vrijblijvende offerte of heeft u vragen of aanvullende informatie nodig, neem dan gerust contact met ons op.Dakwerken De Mey Erik

Maurits De Smetstraat 9
HofstadeWebsite:


Zoekwoorden: Platte daken, Hellende daken, Roofing, Dakwerken, Renovatiewerken, Isolatiewerken
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.