Mariman Dakwerken, Stekene

Dakwerken

Voor al uw wand- en dakprojecten

Sinds 2005 kunt u bij Mariman Dakwerken terecht voor uiteenlopende werken zoals algemene renovatiewerken, dak- en wandwerken, asbestverwijdering, isolatiewerken en magazijninrichting voor bedrijven en industriŽle panden. Wij staan voor vakmanschap en kwaliteit, hetgeen u zeker terugvindt in onze gerealiseerde opdrachten. Ons ervaren team bestaat uit diverse vakmannen die elk over hun eigen specialiteit beschikken. Hierdoor is een perfecte afwerking van uw project verzekerd.

Mariman Dakwerken zoekt voor elke opdracht een passende oplossing, waarbij wij rekening houden met uw beschikbare budget. Ook beschikken wij over een zeer uitgebreid en modern wagenpark met onder meer hoogtewerkers en kraanwagens met een reikwijdte tot 31 meter. Omdat veiligheid bij ons voorop staat bezitten wij een VCA-certificatie en hebben al onze werknemers ook een de VCA-opleiding gevolgd.

Diensten

Mariman Dakwerken verleent de volgende diensten:

Laat uw grootschalige dakwerken dus uitvoeren door een ervaren specialist van Mariman Dakwerken! Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Dakwerken

Mariman Dakwerken

Kiekenhaag 16C
StekeneWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Dakisolatie, Platte daken, Asbestverwijdering, Magazijninrichting, Afvoer asbest, Sandwichpanelen
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.